Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Ράσφορντ με κάλεσε στην άγρια νύχτα του... έπινε τεκίλα ως τις 3 το πρωί»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Ράσφορντ με κάλεσε στην άγρια νύχτα του... έπινε τεκίλα ως τις 3 το πρωί»

Newsroom
rashford_united_sad

bet365

Ο Άγγλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάρκους Ράσφορντ έπινε τεκίλα για 12 ώρες στο Μπέλφαστ πριν λιποθυμήσει στις 3 το πρωί!

Η «The Sun» αναφέρει ότι ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάρκους Ράσφορντ έπινε τεκίλα για 12 ώρες στο Μπέλφαστ πριν λιποθυμήσει στις 3 το πρωί. Λίγες ώρες αργότερα ο σύλλογος του Ολντ Τράφορντ ανακοίνωσε ότι ο επιθετικός τους ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να προπονηθεί, οπότε δεν έπαιξε στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-2 επί της Νιούπορτ.

«Είναι ένα εσωτερικό θέμα. Θα το φροντίσω», είπε ο προπονητής Έρικ Τεν Χαγκ στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Άγγλου διεθνούς.

Σερβιτόρα, μάρτυρας στο... ξεφάντωμα του Ράσφορντ στο Μπέλφαστ ισχυρίζεται ότι ο διεθνής Άγγλος επιθετικός είχε «αποστολή να μεθύσει. Μου ξεκαθάρισε ότι είχε αποφασίσει ότι δεν επρόκειτο να προπονηθεί την Παρασκευή. Δεν είχε σχέδια να γυρίσω σπίτι εκείνο το βράδυ».

«Ο Μάρκους Ράσφορντ με κάλεσε στην άγρια νύχτα του... ήταν τόσο μεθυσμένος που έπρεπε να τον βοηθήσω να τον βάλει στο κρεβάτι», λέει η σερβιτόρα και δημοσιεύει η «The Sun».

Σύμφωνα με την μάρτυρα της τρελής βραδιάς του Ράσφορντ, ο ποδοσφαιριστής ήπιε σφηνάκια τεκίλα Patrón και κοκτέιλ πριν πέσει σε ένα κρεβάτι ξενοδοχείου ντυμένος λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα.

ΗΣάρα περιέγραψε πώς εκείνη και ο Ράσφορντ πέρασαν μια «περίεργη» νύχτα που τελείωσε με εκείνη να αναγκάζεται να τον βάλει στο κρεβάτι αφού μεθυσμένος πέταξε πολλά μετρητά στο πάτωμα ( χαρτονομίσματα των 20 λιρών και μεγάλες τσάντες. Νομίζω ότι υπήρχαν μεταξύ 8.000 και 10.000 £ σε μετρητά ανέφερε συγκεκριμένα).

Ο Μάρκους Ράσφορντ μπορεί να αντιμετωπίσει πρόστιμο άνω των 760.000 ευρώ, το οποίο θα ισοδυναμούσε με δύο εβδομάδες από τον μισθό του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα