Λίβερπουλ: Τα συμβόλαια των Φαν Ντάικ, Άρνολντ και οι Σαουδάραβες που περιμένουν στη γωνία για Σαλάχ και Άλισον

Λίβερπουλ: Τα συμβόλαια των Φαν Ντάικ, Άρνολντ και οι Σαουδάραβες που περιμένουν στη γωνία για Σαλάχ και Άλισον

Λίβερπουλ

bet365

Αβέβαιη μοιάζει η επόμενη μέρα για τη Λίβερπουλ, καθώς η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ στο τέλος της σεζόν έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά εντός του συλλόγου.

Μπρος στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας καλείται να δώσει η διοίκηση της Λίβερπουλ μετά την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κόκκινοι» καλούνται να τρέξουν από τώρα τον σχεδιασμό για τη νέα εποχή, καθώς ο σύλλογος θα αλλάξει σελίδα έπειτα από σχεδόν εννέα χρόνια.

Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ Άρνολντ μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου

Φαν Ντάικ

Τα δημοσιεύματα των Άγγλων δίνουν και παίρνουν τα τελευταία 24ωρα όσον αφορά το ρόστερ της επόμενης σεζόν, καθώς την προκειμένη στιγμή στον αέρα βρίσκεται το μέλλον μερικών εκ των κορυφαίων της ομάδας. Οι δηλώσει του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έριξαν ουσιαστικά λάδι στη φωτιά. Ο Ολλανδός τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν ξέρει ούτε ο ίδιος τι του επιφυλάσσει το μέλλον.

Βέβαια ο «βράχος» των reds, θέλησε να ξεκαθαρίσει και πάλι την κατάσταση, καθώς με νέες του δηλώσεις τόνισε ότι αγαπάει την ομάδα και μίλησε γενικότερα για το κλαμπ και όχι συγκεκριμένα για τη δική του υπόθεση και το συμβόλαιο του.

Παρά τις δηλώσεις του Φαν Ντάικ, το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ εκπνέει το καλοκαίρι του 2025. Αυτή είναι η πραγματικότητα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι ο Ολλανδός θα αποχωρήσει σίγουρα. Οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς ο Φαν Ντάικ αναμένεται επίσης να θελήσει να μιλήσει πρώτα με τον νέο τεχνικό της ομάδας προτού πάρει κάποια απόφαση.

Άρνολντ

Από την άλλη, ίδιο συμβόλαιο έχει και ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ. Ο Άγγλος μπακ δεσμεύεται επίσης μέχρι το 2025 με τη Λίβερπουλ και αναμένεται να διαπραγματευτεί την κατάσταση με τη διοίκηση της ομάδας. Το καλοκαίρι οι Άγγλοι είχαν μιλήσει για αποφασιστικό βήμα της Λίβερπουλ στην υπόθεση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα, παρότι η πρόθεση του Άρνολντ είναι να ανανεώσει και να συνεχίσει στην ομάδα που τον μεγάλωσε ποδοσφαιρικά.

Οι Σαουδάραβες περιμένουν τους Σαλάχ και Άλισον

Σαλάχ

Το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι ήταν ένα από τα πιο hot θέματα της αγγλικής επικαιρότητας. Οι Σαουδάραβες χτύπησαν πολλές φορές την πόρτα του Αιγύπτιου αλλά και αυτή της Λίβερπουλ, ωστόσο ο έμπειρος επιθετικός αποφάσισε να απορρίψει τις προτάσεις και να συνεχίσει στο Μέρσεϊσαϊντ. Βέβαια είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι Σαουδάραβες θα προσπαθήσουν και το ερχόμενο καλοκαίρι για τον Σαλάχ ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2025.

Τη δεδομένη στιγμή το μέλλον του Μο Σαλάχ μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιο. Δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση για διαπραγματεύσεις περί ανανέωσης και οι Σαουδάραβες αναμένεται να του τα «σκάσουν» για να τον πείσουν να μετακομίσει στη χώρα.

Άλισον

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και με τον Άλισον ο οποίος πάντως έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ έως το 2027.Η περίπτωση του Βραζιλιάνου είναι πιο καθησυχαστική για τους reds από τη στιγμή που το συμβόλαιο του δεν διατρέχει κίνδυνο. Θεωρείται βέβαιο ωστόσο ότι οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας θα ρωτήσουν και πάλι τη Λίβερπουλ για τον Άλισον...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα