Νότιγχαμ Φόρεστ: Ψάχνεται για Άκπομ στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών

Βασίλης Μπαλατσός
Άκπομ

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Νότιγχαμ Φόρεστ προσπαθεί τις τελευταίες ώρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να τα βρει με τον Άγιαξ για τη μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ «ψάχνεται» για... buzzer beater τις τελευταίες ώρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη προσπαθεί στην deadline day να τα βρει με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ!

Τις τελευταίες ημέρες ο Άγγλος σέντερ φορ «συνδέθηκε» με αρκετές ομάδες από Αγγλία και Γαλλία με τους Reds εν τέλει να είναι η ομάδα που πιέζει στο φινάλε για να τον κάνει δικό της. Ο Αίαντας τον αγόρασε τον περασμένο Αύγουστο από τη Μίντλεσμπρο αντί 12,3 εκατομμυρίων ευρώ, με τον 28χρονο επιθετικό να είναι η εναλλακτική του Μπράιαν Μπρόμπι για το «9».

H πρόταση της Νότιγχαμ είναι για δανεισμό με οψιόν αγοράς ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα είναι αναγκαστική εφόσον η ομάδα παραμείνει στην Premier League. Ο Άκπομ μετράει 20 εμφανίσεις με τον Άγιαξ στο πρώτο μισό της σεζόν και έχει πετύχει εννέα γκολ, όλα υπό τις οδηγίες του Τζον Φαν΄τ Σχιπ, ενώ σκόραρε δυο καθοριστικά τέρματα στον ευρωπαϊκό «τελικό» με την ΑΕΚ στο Άμστερνταμ.

Η Νότιγχαμ αυτή τη μεταγραφική περίοδο πήρε ως δανεικούς τους Τζιοβάνι Ρέινα και Ροντρίγκο Ριμπέιρο, ενώ αγόρασε τον τερματοφύλακα της Στράσμπουρ, Ματς Σελς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα