Σόλσκιερ: «Πήρα την σωστή απόφαση όταν έφερα πίσω στη Γιουνάιτεντ τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Σόλσκιερ: «Πήρα την σωστή απόφαση όταν έφερα πίσω στη Γιουνάιτεντ τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Newsroom
Σόλσκιερ: «Πήρα την σωστή απόφαση όταν έφερα πίσω στη Γιουνάιτεντ τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

bet365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υποστηρίζει ακόμα ότι η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ ήταν σωστή απόφαση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή επιστροφή στη Γιουνάιτεντ από τη Γιουβέντους την τελευταία μέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου του 2021, 11 χρόνια μετά την αποχώρησή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξεκίνησε δυνατά τη δεύτερη περίοδο του στο Ολντ Τράφορντ, σημειώνοντας συγκεκριμένα δύο γκολ εναντίον της Νιούκαστλ στην εντός έδρας εμφάνισή του, αλλά τα αποτελέσματα έγιναν χειρότερα και ο Σόλσκιερ απολύθηκε μετά από μια θλιβερή ήττα στη Γουότφορντ τον Νοέμβριο.

Ο Πορτογάλος ολοκλήρωσε τη σεζόν 2021-22 με 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά υπό τον Έρικ τεν Χαγκ δεν συνέχισε τις πειστικές εμφανίσεις. Τελικώς η έλλειψη εμπιστοσύνης και αγωνιστικών λεπτών οδήγησε τον CR7 στο να ασκήσει δημόσια κριτική στον Ολλανδό προπονητή σε μια αμφιλεγόμενη συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν και η Γιουνάιτεντ συμφώνησε στη συνέχεια να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Σόλσκιερ εξακολουθεί να πιστεύει ότι η επιστροφή του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ ήταν η «σωστή απόφαση», όπως είπε μιλώντας σε μια περιοδεία στην Ινδία το Σαββατοκύριακο. «Ο Κριστιάνο ήθελε να φύγει από τη Γιουβέντους, αλλά δεν πιστεύαμε ότι ήταν δυνατό να τον φέρουμε πίσω. Είχαμε φτιάξει μια ομάδα χωρίς τον Κριστιάνο», είπε ο Σόλσκιερ, σύμφωνα με τους Times of India. «Και όταν ήρθε αυτή η ευκαιρία, νομίζω ότι όλοι στον κόσμο σκέφτηκαν ότι θα ήταν φανταστική. Και έκανε καλή σεζόν. Νομίζω ότι έβαλε 28 γκολ. Λατρεύω την επαγγελματική συμπεριφορά του Κριστιάνο. Αλλά δεν του βγήκε. Δεν μου βγήκε. Δεν λειτούργησε για την ομάδα, δυστυχώς. Αλλά εκείνη τη στιγμή, ήταν η σωστή απόφαση να τον καλωσορίσω πίσω στο Όλντ Τράφορντ. Αυτή είναι η ζωή. Πήραμε μια απόφαση».

«Η πρώτη του συμμετοχή στην επιστροφή ήταν κόντρα στη Νιούκαστλ. Νομίζω ότι δεν υπήρξαν πολλές μέρες στο Ολντ Τράφορντ που να έχουν καλύτερη ατμόσφαιρα. Και ήταν απίστευτο πράγμα. Άρα, είναι να δώσουμε στους ανθρώπους αναμνήσεις. Αυτό είναι μια ανάμνηση για όλους όσους ήταν εκεί, και ότι επέστρεψε αφού ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο για τόσα χρόνια. Λοιπόν, δυστυχώς, αφού έφυγα, έγινε ξινό με τον Κριστιάνο. Ήταν λυπηρό να βλέπεις από έξω»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα