Νότιγχαμ Φόρεστ: Προσέλαβε τον Κλάτενμπεργκ ως αναλυτή διαιτησίας!

Νότιγχαμ Φόρεστ: Προσέλαβε τον Κλάτενμπεργκ ως αναλυτή διαιτησίας!

Νότιγχαμ Φόρεστ: Προσέλαβε τον Κλάτενμπεργκ ως αναλυτή διαιτησίας!

bet365

Με τον άλλοτε αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, θα συνεργάζεται από εδώ και στο εξής σε θέματα διαιτησίας η Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως μετέδωσε η Telegraph.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με τις εναντίον της αποφάσεις στη φετινή Premier League, γεγονός που την οδήγησε σε μια ιδιαίτερη πρόσληψη η οποία ακούει στο - γνώριμο στο ελληνικό κοινό - όνομα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Όπως μετέδωσε η Telegraph, ο επί δύο χρόνια άλλοτε αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ και πρώην σύμβουλος διαιτησίας της Stoiximan Superleague, θα αναλάβει καθήκοντα αναλυτή διαιτησίας στους Ρεντς.

Η Φόρεστ είναι «εκνευρισμένη με μια σειρά από διαιτητικές αποφάσεις» αυτή τη σεζόν και η πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ θεωρείται ως μια κίνηση που θα τη βοηθήσει με την κατανόησή τους και την εξομάλυνση ορισμένων εντάσεων.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ο 48χρονος βρέθηκε στο «City Ground» το προηγούμενο Σάββατο για το παιχνίδι των Ρεντς απέναντι στη Γουέστ Χαμ, πριν από το οποίο συναντήθηκε με τον Ευάγγελο Μαρινάκη, ισχυρό άνδρα της ομάδας.

Ο Άγγλος υπήρξε ρέφερι στην Premier League για 13 χρόνια, προτού αποσυρθεί το 2017, ενώ πλέον αρθρογραφεί και σχολιάζει για θέματα διαιτησίας στην Daily Mail.

Ήδη τη φετινή σεζόν, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει υποβάλει τρεις φορές παράπονα στην PGMOL, την Ένωση Διαιτητών, για εις βάρος της αποφάσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα