Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είναι αισιόδοξος για τον ρόλο του Κλάτενμπεργκ στην ομάδα

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είναι αισιόδοξος για τον ρόλο του Κλάτενμπεργκ στην ομάδα

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είναι αισιόδοξος για τον ρόλο του Κλάτενμπεργκ στην ομάδα

bet365

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ελπίζει ότι η προσθήκη του Μαρκ Κλάτενμπουργκ στην ομάδα ως «αναλυτής διαιτησίας» θα ρίξει «φως» στις δυσμενείς αποφάσεις του VAR.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προσέλαβε τον επί δύο χρόνια άλλοτε αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ και πρώην σύμβουλο διαιτησία της Stoiximan Superleague, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ως αναλυτή διαιτησίας.

Ο Κλάτενμπουργκ είδε την κρίσιμη νίκη με 2-0 της Φόρεστ επί της Γουέστ Χαμ, ένα ματς στο οποίο η Νότιγχαμ ζητά πέναλτι στο 81ο λεπτό, όταν ο Νέκο Γουίλιαμς ανετράπη στη μεγάλη περιοχή.

Ο προπονητής της ομάδας Νούνο Εσπιριτο Σάντο εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη μη παρέμβαση του VAR, καθώς αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι όπου η Φόρεστ έχει παράπονα από τη διαιτησία. Οι αμφισβητούμενες φάσεις ώθησαν τον σύλλογο να επικοινωνήσει με την PGMOL πολλές φορές αυτή τη σεζόν.

Με την τεχνογνωσία του Κλάτενμπεργκ πλέον, ο Εσπιριτο Σάντο προσδοκά μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για αμφισβητούμενες αποφάσεις, ειδικά εκείνες που αφορούν το VAR. Ο τεχνικός της Φόρεστ πιστεύει ότι ο πρώην διαιτητής θα ρίξει φως στο γιατί γίνονται ή ανατρέπονται ορισμένες αποφάσεις, διασφαλίζοντας μια πιο δίκαιη διαδικασία διαιτησίας.

«Αυτό που περιμένω είναι ότι κάποιος τόσο ειδικός, θα μας δώσει μια ξεκάθαρη άποψη για το τι συμβαίνει. Νομίζω ότι όλοι το ζητούν αυτό. Μπορώ να δεχτώ ότι ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι. Αλλά όταν έχουμε VAR, όταν είναι τόσο προφανές, αυτό που περιμένω από τον Μαρκ είναι να μας εξηγήσει τι συμβαίνει. Θα έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ μας. Όταν κάτι είναι τόσο προφανές, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο εκτός από την αλήθεια. Για μένα είναι ένα πέναλτι. Ίσως ο διαιτητής να μην το είδε. Αλλά αν δεν το είδε, το VAR πρέπει να επέμβει και να κάνει κάτι. Χρειάστηκαν δύο λεπτά για να το ελέγξουν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα