Μπράιτον: Ο Μιτόμα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Μπράιτον: Ο Μιτόμα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Newsroom
Μπράιτον: Ο Μιτόμα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

bet365

Ο ακραίος επιθετικός της Μπράιτον, Καόρου Μιτόμα, αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν με τραυματισμό στη μέση.

Ο 26χρονος διεθνής Ιάπωνας Καόρου Μιτόμα έχασε την ισοπαλία της Μπράιτον με την Έβερτον (1-1) στην Premier League λόγω προβλήματος στη μέση το οποίο εν τέλει αποδεικνύεται πιο σοβαρό από ότι αναμενόταν.

Ο προπονητής των «γλάρων» Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι επιβεβαίωσε ότι η σεζόν του Μιτόμα αναμένεται πλέον να τελειώσει. «Πρόκειται για ένα σημαντικό πρόβλημα. Νομίζω δύο ή τρεις μήνες, [άρα] τελείωσε [για] τη σεζόν» δήλωσε ο πριν από την αναμέτρηση της Τετάρτης (28/02) για το FA Cup με τη Γουλβς.

«Είναι ο τραυματισμός στην πλάτη που τον κράτησε εκτός με την Έβερτον», πρόσθεσε.

Αφού πρωταγωνίστησε την περασμένη σεζόν για τους Γλάρους, καθώς προκρίθηκαν για πρώτη φορά στο Europa League, η σεζόν του Μιτόμα είχε ήδη διακοπεί εν μέρει από τραυματισμό. Στο τέλος του 2023, υπέστη έναν τραυματισμό στον αστράγαλο που τον κράτησε εκτός δράσης για ένα μήνα, με αποτέλεσμα να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της εκστρατείας της Ιαπωνίας για το Κύπελλο Ασίας. Επέστρεψε ως αναπληρωματικός στους δύο τελευταίους αγώνες πριν η Ιαπωνία αποκλειστεί στα ημιτελικά από το Ιράν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα