Ρόδρι: Ο «Invincible» Ισπανός έχει... τσακωθεί με τις ήττες και πάει να σπάσει τρελό ρεκόρ!

Ρόδρι: Ο «Invincible» Ισπανός έχει... τσακωθεί με τις ήττες και πάει να σπάσει τρελό ρεκόρ!

rodri_manchester_city

bet365

Ο Ρόδρι δεν έχει ηττηθεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι εδώ και 58 παιχνίδια και «κυνηγάει» τον Ρικάρντο Καρβάλιο για να σπάσει ένα στοιχειωμένο ρεκόρ.

Έχει γίνει ο άνθρωπος των μεγάλων στιγμών, των κρίσιμων γκολ, η απόλυτη σταθερά στη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ρόδρι ωστόσο, φαίνεται πως εξελίσσεται σε κάτι ολοένα και πιο σημαντικό για τους Πολίτες, όσο οδεύει προς ένα ιστορικό ρεκόρ.

Ο Ισπανός έχει... τσακωθεί με τις ήττες και για να φτάσει κανείς στην τελευταία φορά που ο ίδιος βρισκόταν στο γήπεδο και η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ηττήθηκε πρέπει να ταξιδέψει πίσω στον Φεβρουάριο του 2023 και το 1-0 της Τότεναμ. Μετρά από τότε 58 παιχνίδια αήττητος, επίδοση με την οποία ισοφαρίζει το σχετικό ρεκόρ του Ρικάρντο Καρβάλιο από όταν ο Πορτογάλος αγωνιζόταν στην Τσέλσι.

Ο Ρόδρι ωστόσο, έχει την ευκαιρία να τον αφήσει πίσω του και να γίνει ο κορυφαίος... Invincible ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου αν η Σίτι δεν ηττηθεί στο Κυριακάτικο (03/03) ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε αυτό το διάστημα, οι Πολίτες έχουν γνωρίσει πέντε ήττες και σε όλες ο Ρόδρι ήταν απών! Ίσως υπερβολικά... συμπτωματικό αλλά σίγουρα δηλωτικό της σημασίας του Ισπανού για τη Μάντσεστερ Σίτι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα