Νότιγχαμ Φόρεστ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Γιατί πάντα εμείς;»

Νότιγχαμ Φόρεστ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Γιατί πάντα εμείς;»

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Γιατί πάντα εμείς;»

bet365

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο προπονητής της Φόρεστ, αναρωτήθηκε «γιατί πάντα εμείς;» μετά από άλλη μια απόφαση της διαιτησίας εις βάρος της ομάδας του, στην ήττα με 1-0 από την Μπράιτον.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο υποστήριξε ότι το μαρκάρισμα του Γιάκουμπ Μόντερ στον Νίκο Γουίλιαμς ήταν «καθαρή κόκκινη κάρτα»!

«Κάποιος να μου πει ότι δεν είναι κόκκινη κάρτα, λέω κάτι πολύ ηλίθιο;», ρώτησε φανερά εκνευρισμένος ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο διαιτητής VAR εξέτασε το μαρκάρισμα, αλλά δεν ζήτησε από τον διαιτητή να αναβαθμίσει την κίτρινη κάρτα του Μόντερ.

«Το VAR σταματάει το παιχνίδι, είναι μια ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα», πρόσθεσε ο Σάντο. «Είναι μια εβδομάδα μετά την άλλη, αρκετά».

Η ήττα άφησε τη Φόρεστ μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την 18η Λούτον στη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, οι Hatters έχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν τους βαθμούς τους, όταν θα παίξουν το παιχνίδι τους με την Μπόρνμουθ την Τετάρτη, πριν από τη ζωτικής σημασίας αναμέτρηση στην έδρα της Φόρεστ το Σάββατο.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα όπου η Νότιγχαμ η οποία θυμίζουμε έχει προσλάβει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως αναλυτή διαιτησίας μου εκφράζει τα παράπονά τις για τις αποφάσεις των διαιτητών

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα