Τσιμίκας: Έκανε «ποδιά» στον Σαλάχ και τον... γλέντησε! (vid)

Τσιμίκας: Έκανε «ποδιά» στον Σαλάχ και τον... γλέντησε! (vid)

Newsroom
Τσιμίκας

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε... δώρο μια «ποδιά» στον Μο Σαλάχ στην προπόνηση της Λίβερπουλ, με τον Έλληνα άσο να δίνει συνέχεια με καζούρα στον Αιγύπτιο σταρ!

Το «παρών» στο πολύ μεγάλο παιχνίδι με το Καζακστάν θα δώσει ο Κώστας Τσιμίκας ο οποίος κλήθηκε κανονικά από τον Γκουστάβο Πογέτ ενόψει του κρίσιμου αγώνα που θα δώσει η Εθνική Ελλάδος για την πρόκριση στον τελικό των play off του Euro 2024.

Ο «Τσίμι» προπονείται εντατικά τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του στον ώμο. Στην τελευταία προπόνηση της Λίβερπουλ, ο Τσιμίκας ήταν πιο... καυτός από ότι συνήθως, προσφέροντας και... δώρο μια «ποδιά» στον Μο Σαλάχ!

Κατά τη διάρκεια του «κορόιδου» στην προπόνηση, ο Τσίμι βρήκε τη... χρυσή ευκαιρία να περάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια του Αιγύπτιο σούπερ σταρ και φυσικά την άρπαξε από τα μαλλιά. Ο Έλληνας άσος... έριξε την «ποδιά» στον Σαλάχ ο οποίος παρότι προσπάθησε να κλείσει τα πόδια του, δεν κατάφερε να προλάβει το μοιραίο.

Φυσικά ο Τσιμίκας δεν έμεινε εκεί καθώς «τρελάθηκε» και ξεκίνησε την καζούρα στον Σαλάχ, με τους δύο σταρ να διαθέτουν εξαιρετικές σχέσεις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα