Πετίτ: «Έφυγα από την Άρσεναλ για μια γυναίκα και το μετανιώνω»

Πετίτ: «Έφυγα από την Άρσεναλ για μια γυναίκα και το μετανιώνω»

Νίκος Κικίδης
Πετίτ

bet365

Τον λόγο που τον οδήγησε στην αποχώρηση από την Άρσεναλ το 2000 αποκάλυψε ο Εμανουέλ Πετίτ, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την ηθοποιό και πρώην σύντροφό του, Άγκαθα ντε Λα Φοντέν.

Ο Εμανουέλ Πετίτ είχε συνταράξει τους φίλους της Άρσεναλ στις αρχές της χιλιετίας, όταν έπειτα από μια επιτυχημένη τριετία στο κλαμπ αποφάσισε να εγκαταλείψει το Λονδίνο για χάρη της Μπαρτσελόνα.

Πολλοί υπέθεσαν εκείνοι την περίοδο πως οι λόγοι πίσω από αυτή την απόφαση ήταν είτε οικονομικοί είτε αγωνιστικοί, όμως χρόνια αργότερα ο Γάλλος αποκάλυψε πως πίσω από τη μεταγραφή κρυβόταν μια γυναίκα.

Η πρώην σύντροφός του συγκεκριμένα και Γαλλίδα ηθοποιός, Άγκαθα ντε Λα Φοντέν, με την οποία απέκτησαν μια κόρη αλλά χώρισαν μόλις έπειτα από δυο χρόνια γάμου. Εκείνη την περίοδο μάλιστα έζησαν μαζί στη Βαρκελώνη, σε μια σεζόν που ο Πετίτ θα ήθελε να ξεχάσει.

Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος άλλωστε, αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω η απόφασή του θα ήταν πολύ διαφορετική...

«Έφυγα από την Άρσεναλ για μια γυναίκα. Πάντα μου άρεσαν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ, δυο από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο. Αλλά θα έπρεπε να είχα μείνει στην Άρσεναλ. Ξέρετε καμιά φορά το γρασίδι δεν είναι πιο πράσινο στην άλλη πλευρά.

Είναι καλύτερο να μείνεις εκεί που δέχεσαι αγάπη και ευτυχία, εκεί που είσαι επιτυχημένος. Γιατί να φύγεις; Σίγουρα μετανιώνω. Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο, θα είχα πάρει διαφορετική απόφαση» τόνισε στο «Stadium Astro».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα