Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 1-1: «Χ»αμένες και οι δυο

Γουεστ Χαμ - Τοτεναμ

bet365

Η Γουέστ Χαμ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Τότεναμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με 1-1, με τις δυο ομάδες να χάνουν έδαφος για τους στόχους τους. Βασικός και αναντικατάστατος ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Τότεναμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1, σε ένα αποτέλσμα που δεν βολεύει καμία εκ των δύο. Οι Σπερς έμειναν στο -2 από την 4η Άστον Βίλα, ενώ τα Σφυριά βρίσκονται σε δύσκολη θέση στη μάχη τους για την Ευρώπη. Βασικός και αναντικατάστατος για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, Ντίνος Μαυροπάνος.

Το σύνολο του Άγγελου Ποστέκογλου βρήκε γρήγορο γκολ, μόλις στο 5', όταν ο Βέρνερ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Τζόνσον από κοντά άνοιξε το σκορ με πλασέ. Στο 10' ο Πόρο αστόχησε με σουτ και τρία λεπτά αργότερα ο Φαμπιάνσκι μπλόκαρε το σουτ του Σον. Στο 19ο λεπτό μετά από κόρνερ του Μπόουεν ο Ζουμά ισοφάρισε στην πρώτη φάση των γηπεδούχων.

Στο 37' ο Βικάριο απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουόρντ Πράους και στο 48' είπε όχι στον Μαυροπάνο, καθώς απέκρουσε την μπάλα μετά από την κεφαλιά του και στην επαναφορά αστόχησε ο Αντόνιο, στην τελευταία φάση του ματς.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Ζουμά, Μαυροπάνος, Έμερσον, Γουόρντ Πράους, Σούτσεκ, Μπόουεν, Πακετά, Κουντούς, Αντόνιο

Τότεναμ: Βικάριο, Ρομέρο, Φαν ντε Φεν, Ουντόγκι, Πόρο, Μπεντανκούρ (70’ Σαρ), Μπισουμά (82’ Χόιμπιεργκ), Μάντισον (70’ Κουλουσέφσκι), Τζόνσον (90’ Λο Σέλσο), Σον, Βέρνερ (82’ Ριτσάρλισον)

Βαθμολογία:

pl table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα