Μάντσεστερ Σίτι: Ήδη σχεδιάζει τη... μετά Γκουαρδιόλα ζωή της και έχει βρει τον «εσωτερικό» διάδοχό του

pep_man_city

bet365

Όπως μετέδωσε το Relevo, στη Μάντσεστερ Σίτι περιμένουν ο Πεπ Γκουαρδιόλα να αποτελέσει παρελθόν με τη λήξη του συμβολαίου του το 2025 και έχουν ήδη προκρίνει την περίπτωση του Μίτσελ ως πιθανότερο διάδοχό του.

Η... αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τον Πεπ Γκουαρδιόλα! Ο Καταλανός κόουτς ανέλαβε τη Μάντσεστερ Σίτι το 2016 και σάρωσε τα πάντα στον διάβα του, κατακτώντας κάθε πιθανό τίτλο και αλλάζοντας επίπεδο τους Πολίτες. Ωστόσο, η αυτοκρατορία του δεν θα μπορούσε να διαρκέσει για πάντα. Όπως μετέδωσε το ισπανικό Relevo, ο 53χρονος αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα του 2025, όταν λήγει το συμβόλαιό του μαζί της και οι Σίτιζενς έχουν μπει σε διαδικασία προετοιμασίας για αυτό το «αντίο» και την επόμενή τους μέρα. «Η Μάντσεστερ Σίτι ήδη σκέφτεται το μέλλον της χωρίς τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Υπάρχει απαισιοδοξία σχετικά με το ενδεχόμενο παραμονής του στο club μετά τη λήξη του συμβολαίου του το 2025», ανέφερε χαρακτηριστικά το σχετικό ρεπορτάζ.

Μάλιστα, ήδη φαίνεται πως εντοπιστεί ο Νο.1 υποψήφιος διάδοχός του, ο οποίος προέκυψε... εκ των έσω, από το City Football Group δηλαδή. Ο λόγος για τον Μίτσελ της Τζιρόνα που έκανε καταπληκτικά πράγματα με τους Καταλανούς φέτος. Το CFG λοιπόν φαίνεται να σκέφτεται τη... μετάθεσή του από την Τζιρόνα στη Σίτι, έχοντας μείνει εντυπωσιασμένο από τα κατορθώματά του στη La Liga.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα