Premier League: «Περίπατος» της Μπρέντφορντ στο Λούτον, «τεσσάρα»... ανάσα της Μπέρνλι στη Σέφιλντ

wissa_brentford

bet365

Η ασταμάτητη Μπρέντφορντ διέλυσε την κάκιστη Λούτον, εκτός έδρας με το εμφατικό 5-1. Μεγάλο τρίποντο για την Μπέρνλι, με «τεσσάρα» στην έδρα της ουραγού Σέφιλντ.

«Πάρτι»... παραμονής για την Μπρέντφορντ. Η ομάδα του Φρανκ συνέτριψε τη Λούτον, εκτός έδρας, με 5-1 και αύξησε τη διαφορά από τους Hatters και την επικίνδυνη ζώνη στους δέκα βαθμούς (35-25).

Οι Μέλισσες πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δυο γκολ, χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Γουισά. Στο 24' ο Κονγκολέζος άνοιξε το σκορ με φανταστικό τελείωμα εκτός περιοχής και στο 45+1' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά από λάθος στην περιοχή των γηπεδούχων.

Στο 62' ο Πίνοκ σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρεγκιλόν και δυο λεπτά αργότερα, στο 64', ο Μπεουμό σήκωσε την μπάλα και ο Λιούις Πότερ μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα. Στο 86' ο Γιάνελτ έκανεν το γύρισμα και ο Σέιντ πλάσαρε εξ επαφής. Στο 90+2' ο Μπέρι έβαλε το γκολ της τιμής και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Συνέτριψε τη Σέφιλντ και... ελπίζει η Μπέρνλι

Η Μπέρνλι επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα και δείχνει αποφασισμένη να «παλέψει» για την παραμονή της μέχρι τέλους. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί διέλυσε με 4-1 εκτός έδρας την ουραγό Σέφιλντ, η οποία φαίνεται πως απλά περιμένει να υποβιβαστεί μαθηματικά. Στους 23 οι Clarets, στο -3 από τη Νότιγχαμ και στο -4 από την Έβερτον.

Στο 38' ο Μπρουν Λάρσεν έπιασε σουτ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Γκρμπιτς. Δυο λεπτά αργότερα, στο 40', ο Ασινιόν έκανε ατομική ενέργεια, ευνοήθηκε από μια κόντρα και με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Στο 52' ο Χάμερ με εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή μείωσε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως έξι λεπτά αργότερα, στο 58', ο αμαρκάριστος στην «καρδιά» της άμυνας Φόστερ επανέφερε τη διαφορά των ομάδων στα δυο γκολ. Στο 71' ο Γκούντμουντσον με σουτ από το όριο της περιοχής του έκανε το 1-4, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Βαθμολογία:

pl-table

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα