Νότιγχαμ Φόρεστ: «Δεν μας έδωσαν τρία πέναλτι, είχαμε ειδοποιήσει πως ο VAR είναι οπαδός της Λούτον» (vid)

Νοτιγχαμ Φορεστ

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ λίγο μετά την ήττα στην έδρα της Έβερτον εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, κάνοντας λόγο για τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν και άφησε αιχμέν για τον VAR που είναι... οπαδός της Λούτον.

Η Έβερτον πήρε το κρίσιμο για τη μάχη της παραμονής ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και άφησε την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς βρίσκεται μόλις στο +1 από τη 18η Λούτον. Οι Reds έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς διαμαρτυρήθηκαν για τρία πέναλτι και λίγο μετά το ματς έβγαλαν σχετική ανακοίνωση.

Με την τοποθέτηση της η Νότιγχαμ άφησε αιχμές για τον VAR, Στιούαρτ Άτγουελ, υποστηρίζοντας πως είχαν ειδοποιήσει την Επιτροπή Διαιτησίας πως είναι οπαδός της Λούτον, η οποία είναι άμεση ανταγωνίστρια των Reds. Και οι τρεις φάσεις που ζήτησαν παράβαση οι φιλοξενούμενοι είχαν πρωταγωνιστή τον Άσλεϊ Γιανγκ, δυο για μαρκάρισμα στους Ρέινα - Χάντσον Οντόι εντός περιοχής και η άλλη για χέρι.

«Τρεις εξαιρετικά κακές αποφάσεις - τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν - τις οποίες απλά δεν μπορούμε να δεχθούμε.

Προειδοποιήσαμε την PGMOL ότι o VAR είναι οπαδός της Λούτον πριν από το παιχνίδι, αλλά δεν τον άλλαξαν. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.

H Nότιγχαμ Φόρεστ θα εξετάσει τώρα τις επιλογές της», αναφέρει η ανακοίνωση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα