Μουρίνιο: «Στη Γιουνάιτεντ δεν είχα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δέχεται ο Τεν Χαγκ»

Μουρίνιο: «Στη Γιουνάιτεντ δεν είχα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δέχεται ο Τεν Χαγκ»

Νίκος Κικίδης
Μουρίνιο

bet365

Για την περίοδο που έκατσε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος άφησε αιχμές για την έλλειψη στήριξης που δέχθηκε στο σύλλογο.

Ένα Europa League κι ένα Carabao Cup ήταν η κληρονομιά που άφησε ο Ζοσέ Μουρίνιο στα 2,5 χρόνια που υπηρέτησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προτού δει την πόρτα της εξόδου πίσω στο 2018 έπειτα από μια ήττα σε ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Έκτοτε ο Πορτογάλος δεν έχει κρύψει την απογοήτευσή του για τη συμπεριφορά που δέχθηκε στο Μάντσεστερ, γεγονός πάνω στο οποίο δεν δίστασε να αναφερθεί στις τελευταίες του δηλώσεις.

Μιλώντας στην «Telegraph» ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την περίοδο που έκατσε στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και συνέκρινε τη δική του θητεία με την αντίστοιχη του Έρικ Τεν Χαγκ, τονίζοντας πως ο Ολλανδός έχει δεχθεί πολύ μεγαλύτερη στήριξη από το κλαμπ.

«Η σχέση μου με τον Εντ Γούντγουορντ (σ.σ πρώην αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ήταν καλή. Καλή από προσωπικής πλευράς. Ακόμα και τώρα μιλάμε και μηνύματα. Αλλά από επαγγελματική σκοπιά δεν ήταν η καλύτερη. Είμαι αυτός που είμαι, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου.

Ο Γούντγουορντ προέρχεται από ένα διαφορετικό backround και εγώ δεν είχα ότι έχει ο Τεν Χαγκ στη δική του θητεία. Δεν είχα τέτοια στήριξη, ούτε τέτοιο επίπεδο εμπιστοσύνης. Οπότε έφυγα στεναχωρημένος, γιατί θεωρούσα πως ήμουν στην αρχή του έργου μου. Σε κάποιες περιπτώσεις ένιωσα πως με εμπιστεύονταν και πίστεψα με βάση την εμπειρία που πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά» κατέληξε.

Όπως και στην περίπτωση του Μουρίνιο βέβαια, ο Έρικ Τεν Χαγκ με τη σειρά του δέχεται πυρά κριτικής από τον Τύπο λόγω της σεζόν που διανύει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και στον σύλλογο εμμένουν πως δεν τίθεται θέμα προπονητή για το καλοκαίρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα