Premier League: Συνελήφθησαν δυο παίκτες για υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης!

Νίκος Κικίδης
Premier League: Συνελήφθησαν δυο παίκτες για υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης!

bet365

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για δυο ανώνυμους ποδοσφαιριστές της Premier League, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις Αρχές κατηγορούμενοι για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!

Νέο σκάνδαλο σεξουαλικής φύσεως βαραίνει ποδοσφαιριστές της Premier League! Τα τελευταία χρόνια μόνο λίγες δεν είναι οι υποθέσεις που εμπλέκουν ονόματα που αγωνίζονται στο αγγλικό πρωτάθλημα με υποθέσεις βιασμού, με τη «Sun» να φέρνει στο φως ακόμα ένα παράδειγμα.

Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, δυο 19χρονοι ποδοσφαιριστές και συμπαίκτες που δεν έχουν κατονομαστεί συνελήφθησαν από τις Αρχές που τους ανέκριναν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

Ο πρώτος μάλιστα πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο προτού αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη την επόμενη μέρα κατηγορούμενος με τη σειρά του για βιασμό.

Αμφότεροι έχουν αφεθεί ελεύθεροι ενώ εκκρεμούν νέα στοιχεία, με πηγή της Αστυνομίας να επιβεβαιώνει τα παραπάνω στην αγγλική εφημερίδα. «Καθώς το θέμα βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, η ποδοσφαιρική ομάδα δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια σε αυτή τη φάση» προσθέτει η ανώνυμη πηγή που επικαλείται η «Sun».

Φυσιολογικά το ρεπορτάζ έχει προκαλέσει ντόρο στην Αγγλία και κάνει τον γύρο του κόσμου, με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών ωστόσο αλλά και το αντίστοιχο της ομάδας που αγωνίζονται να μην έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα