Λίβερπουλ: Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στους μετά-Κλοπ Ρεντς

Λίβερπουλ: Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στους μετά-Κλοπ Ρεντς

nunez_liverpool_sad

bet365

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για τη νέα της εποχή και, σύμφωνα με την Telegraph, η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να σημάνει και το τέλος του Ντάργουιν Νούνιες από την ομάδα.

Η ήττα στο ντέρμπι με την Έβερτον φρέναρε για τα καλά τα όνειρα της Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League. Οι Ρεντς πλέον έχουν ανάψει στο φουλ τις μηχανές προετοιμασίας της επόμενης ημέρας τους σε μια διαδικασία της οποίας επικεφαλής θα είναι ο Μάικλ Έντουαρντς.

Ο Άρνε Σλοτ είναι ο Νο.1 υποψήφιος διάδοχος του Γερμανού αλλά σημαντικές ανακατατάξεις αναμένεται να υπάρξουν και στο ρόστερ της ομάδας. Και ένας από τους παίκτες που φαίνεται πως θα νιώσουν στο πετσί τους το βάρος της κρίσης είναι ο Ντάργουιν Νούνιες, το μέλλον του οποίου δείχνει, σύμφωνα με την Telegraph, αβέβαιο στη νέα Λίβερπουλ. Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη μεταγραφή του αντί 85 εκατομμυρίων ευρώ, Ουρουγουανός έχει προβληματίσει με τη μη αποτελεσματικότητά του και την πληθώρα χαμένων ευκαιριών του, παρά τη φετινή του βελτίωση.

«Όταν ο Κλοπ αποχωρήσει το καλοκαίρι, ο Νούνιες θα χάσει τον μεγαλύτερό του σύμμαχο στην ομάδα. Ο Μάικλ Έντουαρντς και ο Ρίτσαρντ Χιούζ (νέος τεχνικός διευθυντής) θα εξετάσουν ψυχρά τη συνεισφορά του Ουρουγουανού. Θα κληθούν να αποφασίσουν αν ο Νούνιες είναι όντως ένα διαμάντι που θέλει γυάλισμα ή αν θα βγει στο σφυρί για τη χρηματοδότηση ενός έτοιμου, τέλειου αντικαταστάτη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Telegraph.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, προβληματισμός υπάρχει και για την εικόνα του Μοχάμεντ Σαλάχ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2025. Μένει να φανεί αν ο Αιγύπτιος θα πωληθεί, πάντως μπορεί να αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής από ότι ο Νούνιες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα