Τσέλσι: Οι παίκτες στηρίζουν τον Ποτσετίνο

Τσέλσι: Οι παίκτες στηρίζουν τον Ποτσετίνο

Newsroom
mauricio_pochettino_chelsea

bet365

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, τα αποδυτήρια της Τσέλσι στηρίζουν τον προπονητή της ομάδας Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Η Τσέλσι βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, στο -13 από τις ευρωπαϊκές θέσεις και καλείται να ανακάμψει από τη βαριά ήττα που υπέστη απέναντι στην Άρσεναλ αυτή την εβδομάδα (5-0).

Οι Μπλε, οι οποίοι έριξαν πολλά χρήματα σε μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι, βασίζονται στις επιδόσεις τους στο γήπεδο για να γεμίσουν τα ταμεία του συλλόγου, με τα αποτελέσματα ακόμα να μην πείθουν. Παρά την απογοητευτική σεζόν όμως, οι παίκτες της ομάδας συνεχίζουν να στηρίζουν τον προπονητή τους Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, στα αποδυτήρια υπάρχει εμπιστοσύνη στον Αργεντινό τεχνικό, με τους παίκτες να θεωρούν ότι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί δεδομένων των δύσκολων συνθηκών, ειδικά με τους πολλούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ορισμένοι παίκτες θεωρούν ότι ο πρώην προπονητής της PSG είναι η καλύτερη επιλογή για τους «Μπλε».

Αν λοιπόν η διοίκηση του συλλόγου σκέφτεται να λύσει την συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό, θα συναντήσει την έντονη αντίδραση των παικτών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα