Ράσφορντ: «Η κακοποίηση στα social media συμβαίνει εδώ και μήνες, αρκετά!»

Ράσφορντ: «Η κακοποίηση στα social media συμβαίνει εδώ και μήνες, αρκετά!»

Newsroom
Ράσφορντ: «Η κακοποίηση στα social media συμβαίνει εδώ και μήνες, αρκετά!»

bet365

Ο Μάρκους Ράσφορντ εξέφρασε την αγανάκτησή του για την κακοποίηση που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να επιρρίπτουν μέρος της ευθύνης στον YouTuber Μαρκ Γκόλντμπριτζ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ είχε μια δύσκολη σεζόν στο γήπεδο, αποτυγχάνοντας να φτάσει τα εξαιρετικά νούμερα της σεζόν 2022-23. Ο 26χρονος έχει σκοράρει οκτώ φορές μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων από τους υποστηρικτές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μαρκ Γκόλντμπριτζ διευθύνει ένα κανάλι οπαδών με την ονομασία The United Stand, το οποίο έχει 1,85 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube. Πρόσφατα έχει δημοσιεύσει αρκετά βίντεο στα οποία επικρίνει τον αστέρα της Αγγλίας, κυρίως αναφερόμενος κάποτε στον Ράσφορντ ως «τόσο χρήσιμο όσο ένας κάδος χωρίς ρόδες».

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (26/04), ο Ράσφορντ απάντησε σε μια ανάρτηση στο Twitter, στην οποία ανέφερε ότι η κριτική που δέχτηκε ήταν άδικη. Η ανάρτηση έγραφε: «Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Μάρκους Ράσφορντ είναι απολύτως αηδιαστικός. Είναι σκληρό. Είναι κακοποίηση».

Ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ απάντησε γράφοντας ότι έχει κουραστεί από την κακοποίηση που δέχεται τους τελευταίους μήνες. «Εκτιμώ την υποστήριξή σας! Είναι κακοποίηση και την υφίσταμαι εδώ και μήνες. Φτάνει πια», ανέφερε ο Ράσφορντ.

ράσφορντ

Την περασμένη Κυριακή, η Γιουνάιτεντ πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού νίκησε την Κόβεντρι στα πέναλτι, παρά το γεγονός ότι έχασε προβάδισμα τριών τερμάτων στον αγώνα. Ο Ράσφορντ αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια του αγώνα και αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών της Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ. Ο Γκόλντμπριτζ δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, όπου αναστοχάζεται το παιχνίδι και υποστήριξε ότι ο Τεν Χαγκ άφησε τον Ράσφορντ στον αγωνιστικό χώρο για πολύ ώρα. «Αφήνοντας τον Ράσφορντ, ο οποίος είναι τόσο χρήσιμος όσο ένας κάδος χωρίς ρόδες».

Σε ένα ξεχωριστό βίντεο μετά τον ημιτελικό, πρόσθεσε: «Γιατί τον [Ράσφορντ] επιλέγουν ακόμα; Γιατί δεν αλλάζει, πότε θα αλλάξει; Μου τελείωσαν οι δικαιολογίες, δεν ξέρω τι να πω. Δεν θα έπρεπε να παίζει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή. Είναι ντροπιαστικό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα