Αμορίμ: «Λάθος που πήγα στο Λονδίνο να συναντήσω τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ»

Αμορίμ: «Λάθος που πήγα στο Λονδίνο να συναντήσω τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ»

Νίκος Κικίδης
amorimmmm

bet365

Το ταξίδι του Ρούμπεν Αμορίμ στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί με την Γουέστ Χαμ προκάλεσε αντιδράσεις στην Πορτογαλία, με τον ίδιο να εμφανίζεται μετανιωμένος για την επιλογή του.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην προπονητική για το προσεχές καλοκαίρι, καθώς το εντυπωσιακό του έργο στην Πορτογαλία και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τις ομάδες των μεγάλων πρωταθλημάτων.

Για καιρό μάλιστα η Λίβερπουλ συνδέθηκε έντονα με την περίπτωσή του, όμως δεν ήταν η μόνη. Η Γουέστ Χαμ επίσης προσπάθησε να δελεάσει τον 39χρονο Πορτογάλο, ο οποίος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί με τους Hammers μετά από άδεια που του παρείχαν τα Λιοντάρια.

Παρόλα αυτά αυτή η κίνηση ενώ η Σπόρτινγκ μάχεται ακόμα για το πρωτάθλημα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις πίσω στην πατρίδα του, με τον ίδιο στις τελευταίες του δηλώσεις να παραδέχεται πως πήρε λάθος απόφαση.

«Ήταν λάθος. Το τάιμινγκ ήταν εντελώς λανθασμένο. Πάντα ζητάω από τους παίκτες μου να δείχνουν σεβασμό και εδώ δεν έδειξα, παρότι είχα ενημερώσει νωρίτερα τον σύλλογο. Ζητάω συγγνώμη και απολογούμαι στους οπαδούς, στον σύλλογο και στους ποδοσφαιριστές» τόνισε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα