Η Γιουνάιτεντ συναντήθηκε με τον Σάντσο κατά τη διάρκεια του δανεισμού

Newsroom
Σάντσο

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συναντήθηκε με τον Τζέιντον Σάντσο κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στην Ντόρτμουντ, με τον Τεν Χαγκ να αποκαλύπτει ότι η διαφωνία του με τον επιθετικό θα επιλυθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο Τζέιντον Σάντσο εντάχθηκε στην Ντόρτμουντ τον Ιανουάριο, έχοντας να αγωνιστεί με τη Γιουνάιτεντ από τον Αύγουστο, αφού είχε έρθει σε ρήξη με τον προπονητή του στους Red Devils Τεν Χαγκ, ο οποίος τον άφησε εκτός αποστολής στην ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αμέσως μετά, ο Ολλανδός τεχνικός ισχυρίστηκε ότι ο Σάντσο απουσίαζε επειδή δεν είχε προπονηθεί στο επίπεδο που απαιτούνταν πριν από το παιχνίδι. Ο 24χρονος απάντησε με ένα tweet που το αμφισβήτησε αυτό και στην ουσία αποκάλεσε τον Τεν Χαγκ ψεύτη. Στη συνέχεια, ο Σάντσο αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον εμπειρο προπονητή, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Ο Άγγλος εξτρέμ ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Ντόρτμουντ στη νίκη της Τετάρτης με 1-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Ο Τεν Χαγκ ρωτήθηκε αν θα επανέλθει στη Γιουνάιτεντ αν ζητήσει συγγνώμη και αν ο παίκτης παρακολουθείται από την Ντόρτμουντ.

«Είμαστε κοντά σε αυτή τη διαδικασία», δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Επισκεπτόμαστε παιχνίδια, όχι μόνο [την Τετάρτη] - [δεν] θα πω όλα τα παιχνίδια, αλλά έχουμε δει περισσότερα παιχνίδια από την Ντόρτμουντ όπου ο Τζέιντον αγωνιζόταν. Τον επισκεφτήκαμε, μιλήσαμε μαζί του και θα συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία».

Εξυπακούεται ότι ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου της Γιουνάιτεντ, και ο Ματ Χάργκριβς, διευθυντής διαπραγματεύσεων με παίκτες, ήταν οι εκπρόσωποι του συλλόγου που ταξίδεψαν στο Ντόρτμουντ για συζητήσεις με τον παίκτη.

Ο Τεν Χαγκ πιέστηκε σχετικά με την απολογία. «Υπήρξε μια σύγκρουση και ας τελειώσει πρώτα η σεζόν», δήλωσε. «Οπότε μείνετε μακριά από αυτό το θέμα τώρα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα