Απάντησε σε Κόντε ο Μουρίνιο: «Εγώ δεν τιμωρήθηκα ποτέ για στημένα ματς»

Gazzetta team
Απάντησε σε Κόντε ο Μουρίνιο: «Εγώ δεν τιμωρήθηκα ποτέ για στημένα ματς»

bet365

Ο «πόλεμος» δηλώσεων μεταξύ του Ζοσέ Μουρίνιο και του Αντόνιο Κόντε συνεχίζεται με τον Πορτογάλο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να... πετάει σπόντα για στημένους αγώνες στον Ιταλό προπονητή της Τσέλσι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μουρίνιο υποστήριξε πως δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεται σαν κλόουν στην πλάγια γραμμή για να δείξει το πάθος του, υπονοώντας τη συμπεριφορά του Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν το άφησε αναπάντητο, τονίζοντας πως ο Μουρίνιο πάσχει από απώλεια μνήμης, ξεχνώντας τις αντιδράσεις του στο παρελθόν.

Ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο άνοιξε για τα καλά και ο Μουρίνιο αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού αγώνα Κυπέλλου με την Ντέρμπι δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει στον Κόντε και να ανάψει ακόμα περισσότερο τα αίματα.

Ο Special One ξεκαθάρισε πως οι δηλώσεις του περί κλόουν αφορούσαν τον ίδιο, προσθέτοντας πως αυτός δεν είχε τιμωρηθεί ποτέ για στημένους αγώνες, όπως είχε συμβεί με τον Αντόνιο Κόντε στην Ιταλία.

«Ρωτήθηκα για το πάθος που δείχνω στους αγώνες και μιλούσα για τον εαυτό μου όταν είπα για συμπεριφορά κλόουν. Δεν χρειάζομαι τον προπονητή της Τσέλσι να μου πει ότι έχω κάνει λάθη στο παρελθόν και ίσως κάνω και στο μέλλον. Αλλά αυτό που δεν έχει συμβεί ποτέ με μένα και ούτε θα συμβεί, είναι το να τιμωρηθώ για στημένα παιχνίδια», σχολίασε με νόημα ο Μουρίνιο και πλέον η νέα απάντηση του Κόντε αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο «μέτωπο» που άνοιξε με τον Πορτογάλο προπονητή της Γιουνάιτεντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα