Απείλησε με... μπουνιά τον Μπαϊγί ο Ζλάταν! (vid)

Απείλησε με... μπουνιά τον Μπαϊγί ο Ζλάταν! (vid)

Gazzetta team
Απείλησε με... μπουνιά τον Μπαϊγί ο Ζλάταν! (vid)
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήγε να μαζέψει τα πράγματά του από το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήγε να... πάρει ρεβάνς από τον Ερίκ Μπαϊγί για το σχόλιό του στο Instagram.

Φροζινόνε - Βενέτσια και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον πέντε κάρτες στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μπαϊγί είχε γράψει αστειευόμενος στον Ζλάταν να... πάει να γ@@@@@ όταν ο Σουηδός σταρ είχε ανακοινώσει μέσα από τα social media την αποχώρησή του από τη Γιουνάιτεντ.

Έτσι, όταν ο Ζλάταν επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να μαζέψει τα πράγματά του έπιασε αστειευόμενος τον Μπαϊγί, ύψωσε τη γροθιά του και του είπε: «Τι εννοείς να πάω να γ@@@@@»;

Φυσικά όλοι... έσκασαν στα γέλια με τους πρώην συμπαίκτες του Ζλάταν να τον αποχαιρετούν για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του στις ΗΠΑ με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα