Παίκτης της Άρσεναλ... ταξίδεψε στο μέλλον στην επικότερη φάρσα όλων των εποχών! (vid)

Παίκτης της Άρσεναλ... ταξίδεψε στο μέλλον στην επικότερη φάρσα όλων των εποχών! (vid)
Ο Λιμπάρ, ο παλαίμαχος Σουηδός άσος της Άρσεναλ μπήκε στο αεροπλάνο το 1997 και πείστηκε πως ταξίδεψε για δύο χρόνια στο μέλλον, με τον ίδιο να παθαίνει σοκ όταν του λένε πως η αντίπαλος Νορβηγία κατέκτησε το Μουντιάλ του 1998! Την επική αυτή φάρσα θυμήθηκε ο Ντίξον και είδε ξανά το φως της δημοσιότητας ξεπερνώντας τα σουηδικά σύνορα.

Μίντλεσμπρο - Γούλβς με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μία φάρσα που είχε συμβεί το 1997 βλέπει το φως της δημοσιότητας σήμερα.

Ο Αντρές Λιμπάρ, που έχει φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ και της Έβερτον είχε πειστεί ότι... ταξίδεψε στον χρόνο για δύο χρόνια!

Ενα αεροπλάνο, ψεύτικοι επιστήμονες, αεριωθούμενα αεροπλάνα και ένα σκυλί εμπλέκονται για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη... τηλεοπτική απάτη, που σκάρωσε η εκπομπή «Blåsningen».

Πως έχει το στόρι...

Ο Λιμπάρ επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με τον φίλο του Νταν για να ταξιδέψει από το Γκέτεμποργκ στη Στοκχόλμη.

Στο αεροδρόμιο, η συνεργάτης του Νταν, Μία είναι μαζί τους μαζί με το κουτάβι. Τότε δύο «επιστήμονες» τους πλησίασαν και τους έδειξαν ένα άρθρο εφημερίδας όπου υπάρχει η ανάπτυξη θεωρίας για ταξίδι στον χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιστήμονες παίρνουν στα χέρια τους έναν υπολογιστή και λένε ότι το ταξίδι στο μέλλον έχει ξεκινήσει.

Ο ίδιος κοιτάζει έξω από το παράθυρο και παραδέχεται κάτι περίεργο συμβαίνει. «Είσαι μέρος μιας ιστορικής στιγμής», του λέει ο ένας από τους δύο «επιστήμονες».

Κατά την προσγείωση του αεροσκάφους, ένας αξιωματικός του στρατού τους χαιρετά και τους εξηγεί ότι τα αγάλματά τους κοσμούν το Δημαρχείο ως αναγνώριση της ηρωικής τους προσπάθειας.

Το... σοκ ωστόσο έρχεται όταν λένε στον Λιμπάρ ότι η Νορβηγία (αντίπαλος της Σουηδίας) κατέκτησε το Μουντιάλ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας.

Τρομερό, δε, είναι ότι μέσω μέικ απ η Μία φαίνεται πιο μεγάλη σε ηλικία, ενώ κι ο σκύλος έχει αναπτυχθεί.

Από τη φάρσα δεν έλειψε κι ο βασιλιάς της χώρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα