Μαυροπάνος, ο 200ός που κάνει ντεμπούτο με τον Βενγκέρ

Μαυροπάνος, ο 200ός που κάνει ντεμπούτο με τον Βενγκέρ

Gazzetta team
Μαυροπάνος, ο 200ός που κάνει ντεμπούτο με τον Βενγκέρ
Ο Κώστας Μαυροπάνος θα παίξει για πρώτη φορά βασικός κόντρα στην Γιουνάιτεντ και είναι ο παίκτης Νο200 που παίρνει ντεμπούτο από τον Α ρσέν Βενγκέρ.

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός θα έχει την τιμή να παίξει για πρώτη φορά στην Premier League ως βασικός με τη φανέλα της Αρσεναλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την ίδια στιγμή, ο πρώην άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, συμπληρώνει έναν 'στρογγυλό' αριθμό που έχει σχέση με τον προπονητή του, λίγο πριν αποχωρήσει από το club ύστερα από 22 σεζόν στο τιμόνι. Αυτό γιατί ο 21χρονος είναι ο 200ός στον οποίο ο Αρσέν Βενγκέρ χαρίζει ντεμπούτο, κάτι το οποίο έγινε γνωστό μέσω των social media των Gunners.

Φιορεντίνα - Νάπολι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μέρτενς σκοράρει σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα