
Χειρουργείο και εκτός μέχρι τον Γενάρη ο Ντάιερ

Ο Ντάιερ αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου λόγω του προβλήματος της σκωληκοειδίτιδας που του παρουσιάστηκε. Έτσι, όπως ανακοίνωσαν οι Σπερς, ο Άγγλος μέσος τίθεται νοκ-άουτ μέχρι τον Ιανουάριο, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει όλα τα παιχνίδια που έχει να δώσει η Τότεναμ μέσα στις γιορτές.
Ο Ντάιερ έχασε τη χθεσινή νίκη της Τότεναμ με την Μπέρνλι, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε και έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το ιατρικό τιμ αποφάσισε να μπει άμεσα στο χειρουργείο για την επέμβαση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.