Γκουαρδιόλα: «Με δύο τίτλους, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να είναι στις καλύτερες ομάδες της δεκαετίας»

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Με δύο τίτλους, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να είναι στις καλύτερες ομάδες της δεκαετίας»
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε εξηγήσεις έπειτα από την τοποθέτησή του για το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνει τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στις κορυφαίες ομάδες της τελευταίες δεκαετίας.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα είχε εκφράσει την άποψη ότι Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου τα τελευταία δέκα χρόνια.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπάγερν Μονάχου - Σάλκε και σούπερ αποδόσεις στην Μπουντεσλίγκα από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το γεγονός ότι ο Γκουαρδιόλα ξέχασε τη Ρεάλ ενώ οι Μερένγκες έχουν κατακτήσει τέσσερα Champions League προκάλεσε αίσθηση και έφερε την απάντηση του Σολάρι, ο οποίος τόνισε πως οι δηλώσεις αυτές έγιναν σκόπιμα και πως η Ρεάλ αποτελεί την κορυφαία ομάδα στην ιστορία.

Ο Πεπ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, επισημαίνοντας ότι πέρα από τα Champions League, η Ρεάλ δεν έχει να επιδείξει πολλούς εγχώριους τίτλους για να δικαιολογήσει την παρουσία της στις καλύτερες ομάδες της δεκαετίας.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας όταν μετράς πρωταθλήματα, κύπελλα και άλλα πράγματα. Η Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησαν τον τίτλο έξι ή επτά φορές, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δύο. Τώρα είμαι πολύ σίγουρος ότι ο Σολάρι καταλαβαίνει την απάντησή μου και ότι είναι χαρούμενοι με μένα», σχολίασε ο Γκουαρδιόλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα