Ρεκόρ παραμονής στην κορυφή για τη Λίβερπουλ στην Premier!

Ρεκόρ παραμονής στην κορυφή για τη Λίβερπουλ στην Premier!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεκόρ παραμονής στην κορυφή για τη Λίβερπουλ στην Premier!
Η Λίβερπουλ παραμένει στην κορυφή της Premier League, έστω και στο +1 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, ξεπέρασε τις 100 μέρες παραμονής στο ρετιρέ της βαθμολογίας και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά για τον σύλλογο από καταβολής σύγχρονης μορφής του κορυφαίου πρωταθλήματος!

Οι «κόκκινοι» στοχεύουν στην επαναφορά στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά από το 1990, έχοντας μείνει 29 χρόνια δίχως πρωτάθλημα...

Τη φετινή σεζόν, ενώ τα είχαν κάνει όλα εύκολα και πορεύονταν εκ του ασφαλούς για την κατάκτηση του τροπαίου μέχρι και τον Δεκέμβριο, όλα... στράβωσαν και πλέον η «ανάσα» της Μάντσεστερ Σίτι είναι πιο αισθητή από ποτέ στον αυχένα του Κλοπ και των παικτών του.

Η Λίβερπουλ, μετράει αισίως 103 μέρες παραμονής στο ρετιρέ της βαθμολογίας, κάτι που τελευταία φορά είχε συμβεί τη σεζόν 1990-1991, πριν καν υπάρξει Premier League!

Τότε, ο σύλλογος είχε μετρήσει 163 μέρες στην πρώτη θέση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα