«Εντείνει τις επαφές με Αλέγκρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Εντείνει τις επαφές με Αλέγκρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Gazzetta team
«Εντείνει τις επαφές με Αλέγκρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

bet365

Η φημολογία για την πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι συνεχίζεται στην Ιταλία.

Super League με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στηVistabet.gr.

Σύμφωνα με την Tuttosport, η Γιουνάιτεντ έχει περάσει σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ιταλού τεχνικού, η οποία αξιώνει ένα ποσό άνω των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Μισθό δηλαδή ανώτερο από αυτόν που εισέπραττε ο Αλέγκρι στη Γιουβέντους.

Ο Αλέγκρι φέρεται να θέλει πολύ να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ, αρκεί να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να συνεχίζει να βρίσκεται στον... αέρα.

Καμία οριστική απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί για τον Νορβηγό τεχνικό, με τον Αλέγκρι, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, να είναι πρόθυμος ακόμα και να περιμένει ως το τέλος της σεζόν, αν αποφασιστεί τότε από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να γίνει αλλαγή στον πάγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα