Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το «ευχαριστώ» του Μπόρις Τζόνσον στον Ράσφορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το «ευχαριστώ» του Μπόρις Τζόνσον στον Ράσφορντ

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το «ευχαριστώ» του Μπόρις Τζόνσον στον Ράσφορντ

bet365

Ο Μάρκους Ράσφορντ αποκάλυψε λεπτομέρειες της τηλεφωνικής του συνομιλίας με τον Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, μετά την φιλανθρωπική του «νίκη».

Ο Μάρκους Ράσφορντ, με την επιμονή του, έβαλε ένα τεράστιο «γκολ» φιλανθρωπίας και, ταυτόχρονα, έδωσε ένα δυνατό μάθημα στον Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον και τους υπόλοιπους βουλευτές.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε με την εκστρατεία του να δοθούν δωρεάν γεύματα ΚΑΙ το καλοκαίρι σε πάνω από 1,3 εκατομμύρια σχολιαρόπαιδα που έχουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Και, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ράσφορντ, ο Τζόνσον του τηλεφώνησε για τον ευχαριστήσει γιατί, εξαιτίας της εκστρατείας του, διαπίστωσε πόσο μεγάλο και σημαντικό είναι το συγκεκριμένο πρόβλημα.

«Ήταν ευγνώμον που κάποιος είχε μια γνώμη, την μοιράστηκε και έγινε η φωνή για τον κόσμο που πραγματικά δεν έχει την πλατφόρμα για να μιλήσει, όσο και αν το θέλει» εξήγησε ο Ράσφορντ για το «ευχαριστώ» του Τζόνσον, τον οποίο ευχαρίστησε και ο ίδιος με την σειρά του.

«Ήμουν σοκαρισμένος (σ.σ. για την αλλαγή στάσης), γιατί επρόκειτο για μια μεγάλη απόφαση. Είμαι ευγνώμον που ο Πρωθυπουργός άλλαξε την απόφαση του και κατάλαβε» πρόσθεσε ο Ράσφορντ, ο οποίος ξεκαθάρισε στο «BBC Breakfast» ότι θέλει να συνεχίσει να κάνει και άλλα παρόμοια πράγματα στο μέλλον.

«Δεν θέλω αυτό να είναι το τέλος, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν και άλλα βήματα» πρόσθεσε σχετικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα