Premier League: Ζωντανά όλοι οι αγώνες του Οκτωβρίου, μετά την παράταση απαγόρευσης φιλάθλων

Gazzetta team
Premier League: Ζωντανά όλοι οι αγώνες του Οκτωβρίου, μετά την παράταση απαγόρευσης φιλάθλων

bet365

Η Premier League ετοιμάζεται να μοιράσει όλους τους 40 αγώνες του Οκτωβρίου σε τηλεοπτικά δίκτυα, από τη στιγμή που δεν θα επιτραπεί σύντομα η επιστροφή των φιλάθλων, συνεχίζοντας την πρωτοπορία για τα δεδομένα της Αγγλίας.

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον στη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με τα οποία παρατείνεται η απαγόρευση φιλάθλων στα γήπεδα τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο, οδήγησαν την Premier League να συνεχίσει τη μετάδοση όλων των 40 αγώνων του Οκτωβρίου ζωντανά από τα εθνικά δίκτυα.

Πριν από το restart της περασμένης σεζόν, οι Άγγλοι ποδοσφαιρόφιλοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν μόνο ένα μέρος των αναμετρήσεων κάθε αγωνιστικής της Premier League, οι οποίοι προβάλλονταν ως επί το πλείστον από τα συνδρομητικά κανάλια. Ωστόσο, αυτό άλλαξε μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, προκειμένου ο κόσμος να έχει πρόσβαση σε όλους τους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος για το διάστημα που δεν θα επιτρέπεται η διεξαγωγή τους με γεμάτες εξέδρες και πλέον αναμένεται να συνεχιστεί τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα.

Τα παιχνίδια των δύο πρώτων αγωνιστικών του Σεπτεμβρίου και της 3ης που ακολουθεί τα έχουν αναλάβει τέσσερις τηλεοπτικοί πάροχοι στο Νησί (Sky, BT Sport, Amazon και το ελεύθερο, BBC).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα