Τσέλσι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 4-1: Τεσσάρα με απίθανο Ζίγιεχ! (vid)

Τσέλσι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 4-1: Τεσσάρα με απίθανο Ζίγιεχ! (vid)

bet365

H Tσέλσι ήταν εντυπωσιακή και με τον Ζίγιεχ σε απίθανη βραδιά διέλυσε με 4-1 τη Σέφιλντ και πλησίασε την κορυφή της Premier League.

Η Τσέλσι ήταν εξαιρετική, έκανε την ανατροπή και με τον Ζίγιεχ να δημιουργεί και να μοιράζει διέλυσε με 4-1 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στο -4 από την κορυφή οι Μπλε και με ματς λιγότερο…

Εντυπωσιακή αντίδραση και ανατροπή η Τσέλσι
Γρήγορος ρυθμός με το... καλησπέρα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η Τσέλσι ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Τσίλγουελ στο 4ο λεπτό, όμως η Σέφιλντ ήταν που «πάγωσε» του Λονδρέζους. Στο 9΄ οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν τη μπάλα και από... ασίστ του Μπέργκε ο ΜακΓκόλντρικ με υπέροχο τακουνάκι πέτυχε το 1-0. Ηταν το 2ο γκολ του φέτος όσα είχε πετύχει στα προηγούμενα 28! Το σερί των πέντε αγώνων χωρίς γκολ έσπασε για τους Μπλε, αλλά η αντίδρασή τους ήταν εξαιρετική. Στο 24΄ήρθε η ισοφάριση, όταν από ωραία πάσα του Κόβασιτς, ο Έιμπραχαμ με τελείωμα στη γωνία του Ράμσντεϊλ πέτυχε το 1-1, επιβεβαιώνοντας έτσι την... πελατειακή του σχέση με τις «Λεπίδες», αφού ήταν το 4ο του γκολ. Η Τσέλσι είχε τον έλεγχο, την αυτοπεποίθηση και στο 31' έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ.

Ο Ζίγιεχ έκανε το σουτ, με τη βοήθεια του Ράμσντεϊλ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ενώ ο Βέρνερ από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο τέρμα. Ο Ζίγιεχ έκανε εξαιρετική ασίστ, ο Τσίλγουελ μπήκε ανάμεσα σε Ράμσντεϊλ, Λόου και με ιδανική προβολή πέτυχε το 2-1. Οι Μπλε έβρισκαν χώρους για την αντίπαλη εστία και στο 40' έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά ο Τσίλγουελ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Απίθανος Ζίγιεχ, πάρτι η Τσέλσι
Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, η Τσέλσι είχε τον απόλυτο έλεγχο, η κατοχή έφτασε στο 80% και η Σέφιλντ δεν έδειχνε τρόπο να αντιδράσει! O Zίγιεχ ήταν κορυφαίος στην αναμέτρηση και οι γηπεδούχοι μετά το 60’ ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους. Η πίεση έγινε έντονη και στο 77’ οι Λονδρέζοι «σφράγισαν» τη νίκη! Ο Ζίγιεχ έκανε υπέροχη ασίστ και ο Τιάγκο Σίλβα πρόλαβε τον Ράμσντεϊλ και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 3-1. Δυο λεπτά αργότερα ο Ζίγιεχ… άγγιξε το χατ τρικ στις ασίστ, αλλά το υπέροχο πλασέ του Βέρνερ βρήκε το δοκάρι. Ο Γερμανός πάντως βρήκε δίχτυα στο 80’ έπειτα την ασίστ του Κανέ και διαμόρφωσε το 4-1!

Tσέλσι: Μεντί, Τιάγκο Σίλβα, Ζουμά, Τσίλγουελ, Τζέιμς, Κόβασιτς (71΄Ζορζίνιο), Καντέ, Ζίγιεχ, Μάουντ, Βέρνερ (87' Ζιρού), Έιμπραχαμ

Σέφιλντ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ, Στίβενς, Μπάλντοκ, Εγκαν, Λόου, Νόργουντ (62' Οσμπορν), Λούντστραμ, Μπέργκε, ΜακΓκόλντρικ, Μπρούστερ (63' ΜακΜπέρνι)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα