Η Σίτι αποχαιρετά τον θρυλικό Αγουέρο το καλοκαίρι! (vid)

Η Σίτι αποχαιρετά τον θρυλικό Αγουέρο το καλοκαίρι! (vid)

Gazzetta team
Η Σίτι αποχαιρετά τον θρυλικό Αγουέρο το καλοκαίρι! (vid)

bet365

Ο παίκτης που άλλαξε τη νεότερη ιστορία της, ο Σέρχιο Αγουέρο φεύγει κι επίσημα το καλοκαίρι από τη Σίτι, μιας και οι «Πολίτες» ανακοίνωσαν το... αντίο!

Η Μάντσεστερ Σίτι αποχαιρετά μια θρυλική μορφή του συλλόγου, τον παίκτη που έκανε τα πάντα για να αλλάξει τη μοίρα του συλλόγου, τον Σέρχιο Αγουέρο. Οι «Πολίτες» ανακοίνωσαν πως δεν θα προβούν το καλοκαίρι στην ανανέωση της συνεργασίας τους και ο Αργεντίνος είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του. Η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του 32χρονου φορ, με τη Γιουβέντους και την Παρί να βλέπουν με καλό μάτι την προοπτική μεταγραφής. Ο Αγουέρο είναι ο παίκτης που της άνοιξε τον δρόμο για τη... συλλογή τίτλων με εκείνο το απίθανο γκολ κόντρα στην ΚΠΡ που χάρισε το πρωτάθλημα στη Σίτι έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις της τελευταίας αγωνιστικής!

Ο Αργεντίνος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στα τρία πρωταθλήματα, το κύπελλο και τα πέντε League Cup. Ο Αγουέρο έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, πέτυχε 257 γκολ σε 384 εμφανίσεις και τώρα λέει... αντίο στους «Πολίτες». Ο κορυφαίος ξένος σκόρερ στην ιστορία του Νησιού, ο πρώτος σε χατ τρικ στην Premier League, βγάζει τα γαλάζια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα