Σπόραρ: Σκόραρε με εκπληκτικό βολ πλανέ στην προπόνηση της Σλοβενίας (vid)

sporar

bet365

Ο Άντρατζ Σπόραρ σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ στην προπόνηση της Σλοβενίας, το οποίο η ομοσπονδία της χώρας μοιράστηκε με τους φιλάθλους αναρτώντας το στα social media της.

Εμπαπέ... ντύθηκε ο Άντρατζ Σπόραρ στην προπόνηση της Σλοβενίας, αφού ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σκόραρε ένα τέρμα στο προπονητικό διπλό εκτελώντας μ' ένα υπέροχο βολ πλανέ, απ' αυτά που συνηθίζει να βάζει ο Γάλλος σούπερ σταρ.

Ο Σπόραρ δέχθηκε μία σέντρα και εβρισκόμενος σε πολύ πλάγια θέση πήδηξε και γύρισε εξαιρετικά το κορμί του στον αέρα προκειμένου να καταφέρει να δώσει στην μπάλα κατεύθυνση προς τα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα να μην προλαβαίνει να εκτελέσει λόγω και της κοντινής απόστασης.

Υπενθυμίζουμε πως η Σλοβενία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (14/10) εντός έδρας την Φινλανδία και την Τρίτη (17/10) εκτός έδρας την Βόρεια Ιρλανδία σε δύο παιχνίδια που έχουν τεράστια σημασία για την πορεία του ομίλου. Αυτή τη στιγμή η ομάδα των Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν είναι πρώτη με 13 βαθμούς μαζί με την δεύτερη Δανία ενώ σε απόσταση ενός βαθμού είναι Φινλανδία και Καζακστάν. Προκρίνονται μόνο οι πρώτες δύο ομάδες.

Απολαύστε το υπέροχο τέρμα του επιθετικού του Παναθηναϊκού:

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα