Ντεσπόντοφ: «Φταίνε οι προπονητές της Βουλγαρίας, φταίμε κι εμείς»

Βασίλης Μπαλατσός
despodov_bulgaria

bet365

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και αρχηγός της Βουλγαρίας, Κίριλ Ντεσπόντοφ, ξέσπασε σε δηλώσεις του για την ήττα της εθνικής του ομάδας από τη Λιθουανία.

Η Βουλγαρία έμεινε εκτός διεκδίκησης εισιτηρίου για την τελική φάση του Euro 2024 στη Γερμανία. Με δυο παιχνίδια να της απομένουν για τον 7ο Όμιλο των προκριματικών βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη και με συγκομιδή μόλις δυο βαθμούς.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και αρχηγός της Βουλγαρίας, Κίριλ Ντεσπόντοφ, με δηλώσεις του ξέσπασε για την εντός έδρας ήττα από τη Λιθουανία (0-2). Όπως τόνισε ο 26χρονος εξτρέμ για αυτή την κατάσταση φέρουν ευθύνη τόσο οι προπονητές όσο και οι παίκτες.

«Τα πράγματα πάνε στραβά κι αυτό συμβαίνει εξ αιτίας μας, λόγω των δικών μας λαθών. Δεν μπορούμε να μιλάμε για μοίρα και κακοδαιμονία. Χάσαμε δύο-τρεις ευκαιρίες, πήραμε την κόκκινη κάρτα και το ματς εκεί τελείωσε.

Φταίνε οι προπονητές, φταίμε κι εμείς. Όλοι! Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη. Ας είμαστε ειλικρινής. Η εικόνα μας στο γήπεδο ήταν ντροπιαστική. Και συγγνώμη να ζητήσω από τους οπαδούς, αυτή δεν θα άξιζε τίποτα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν ξέρω αν μπορούμε να ανακάμψουμε ψυχικά ενόψει του επόμενου παιχνιδιού. Δεν μπορώ να απαντήσω για το πως θα αντιδράσουμε. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ κλισέ. Είμαι επηρεασμένος και δεν θέλω να πω κάτι ανόητο», ανέφερε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα