Βόμβα Πογιέτ: «Ο βοηθός μου δεν έχει πληρωθεί εδώ και οκτώ μήνες» (vid)

Βόμβα Πογιέτ: «Ο βοηθός μου δεν έχει πληρωθεί εδώ και οκτώ μήνες» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Πογιέτ

bet365

O Γκουστάβο Πογιέτ αποκάλυψε πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο, άμεσος συνεργάτης του, είναι απλήρωτος εδώ και μήνες και γι' αυτό αποχώρησε από το τιμ της Εθνικής.

«Βόμβα» έριξε σήμερα (13/11) ο Γκουστάβο Πογιέτ, στην media day της Εθνικής μας ομάδας ενόψει των αγώνων της με τη Νέα Ζηλανδία και τη Γαλλία. Ο κόουτς της «γαλανόλευκης» υποστήριξε πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο, άμεσος συνεργάτης του, είναι απλήρωτος για πολλούς μήνες και δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του σε αυτά τα δύο παιχνίδια. «Δεν έχει πληρωθεί από την Ομοσπονδία εδώ και οκτώ μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Έχει να κάνει με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα υπολογίζουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά.

Ο Ταρίκο, 50 ετών, είναι από τους πλέον άμεσους συνεργάτες του Πογιέτ και μεταξύ άλλων βρισκόταν μαζί του και στην ΑΕΚ, ενώ ο τεχνικός της «γαλανόλευκης» έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένος.

Την ίδια στιγμή η πλευρά της ΕΠΟ κάνει λόγο για ένα διαδικαστικό ζήτημα, καθώς ο Αργεντινός δεν διαθέτει ελληνικό ΑΦΜ. Μάλιστα σχολιάστηκε πως μόλις πριν από δύο ημέρες καταβλήθηκαν χρήματα σε όλα τα μέλη του τιμ και μόλις λυθεί το σχετικό πρόβλημα με τον Ταρίκο θα πληρωθεί και εκείνος.

Ο Πογιέτ τόνισε για:

Τα επόμενα ματς και τη Γαλλία: «Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις, οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα play - offs του Μαρτίου. Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πώς μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες».

Τις αλλαγές στα επόμενα ματς: «Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε: τα θέλουμε και με τη Γαλλία».

Τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα: «Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς την Παρασκευή. Θέλαμε να έχουμε τον κόσμο, επειδή έχουμε κερδίσει την εκτίμησή του, αλλά θα είναι κεκλεισμένων των Θυρών το ματς με τη Νέα Ζηλανδία».

Τον βοηθό του: «Ο Μαουρίσιο Ταρίκο, ο βοηθός μου, δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες: δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς, δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτήν την εβδομάδα».

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα