Στα play-offs του Nations League το Λουξεμβούργο, η μοναδική πιθανότητα να βρεθεί στον δρόμο της Ελλάδας

Newsroom
ελλαδα

bet365

Αν και το Λουξεμβούργο νίκησε με 4-1 την Βοσνία δεν ολοκλήρωσε το... θαύμα στα προκριματικά και τερμάτισε στην 3η θέση του πίνακα, με αποτέλεσμα να κλειδώσει μία θέση στα play-offs του Nations League όπου βρίσκεται και η Ελλάδα.

Η νίκη της Σλοβακίας κόντρα στην Ισλανδία ήταν αρκετή για να την στείλει στα μπαράζ του EURO όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά. Ωστόσο είδε το Λουξεμβούργο να πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή πορεία καθώς έκανε ρεκόρ βαθμών (14) και άγγιξε το... θαύμα όμως δεν τα κατάφερε.

Συγκεκριμένα, παρά τον θρίαμβο με 4-1 κόντρα στη Βοσνία, η Σλοβακία εξασφάλισε και μαθηματικά την 2η θέση, με αποτέλεσμα το Λουξεμβούργο να στρέφει το ενδιαφέρον του στα play-offs του Nations League που αποτελούν τη «δεύτερη ευκαιρία».

Εκεί θα βρεθεί και η Ελλάδα που δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το EURO μέσα από τα προκριματικά. Ωστόσο το Λουξεμβούργο αναμένεται να είναι στον ημιτελικό κόντρα στη Γεωργία ενώ η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Καζακστάν εφόσον μείνει εκτός EURO από τα προκριματικά.

Οι Καζάκοι έχουν ακόμα πιθανότητες στα τελευταία δύο ματς και εφόσον καταφέρουν να περάσουν από τα προκριματικά τότε το Λουξεμβούργο είναι αυτό που θα βρεθεί στον δρόμο της Ελλάδας στον ημιτελικό και κόντρα στη Γεωργία θα παίξει το Αζερμπαϊτζάν.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα