Ελλάδα: Αποβλήθηκε το «αστέρι» του Λουξεμβούργου και δεν θα παίξει στον ημιτελικό των play-offs του Nations League

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Μόλις στο 5ο λεπτό κόντρα στο Λιχτενστάιν, ο Ντάνελ Σινάνι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και έτσι δεν θα αγωνιστεί στον ημιτελικό των play-offs του Nations League τον Μάρτιο.

Τα προβλήματα ενόψει των play-offs του Nations League για το Λουξεμβούργο έχουν αρχίσει από... τώρα, καθώς κόντρα στο Λιχτενστάιν, ο Ντάνελ Σινάνι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος εξτρέμ αποβλήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και έτσι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής για τον αγώνα του Μαρτίου.

Πρόκειται για μία τεράστια απουσία για τη χώρα καθώς αποτελεί ένα εκ των καλύτερων παικτών στο συγκεκριμένο σύνολο ενώ μετράει 59 συμμετοχές με 12 γκολ στο ενεργητικό του.

Που κολλάει η Ελλάδα; Ότι εφόσον το Καζακστάν προκριθεί από τα ευρωπαϊκά προκριματικά στο EURO, τότε το Λουξεμβούργο θα είναι ο αντίπαλος της χώρας μας για τον ημιτελικό, όπου δεν θα αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής της Ζανκτ Πάουλι.

Από την άλλη, αν εν τέλει οι Καζάκοι δεν περάσουν και πέσουν πάνω στη χώρα μας, τότε ο Σινάνι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Γεωργία αλλά θα είναι διαθέσιμος για τον τελικό.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα