Τσεχία: Παραιτήθηκε ο προπονητής, Σίλχαβι, μετά την πρόκριση στο Euro

Τσεχία: Παραιτήθηκε ο προπονητής, Σίλχαβι, μετά την πρόκριση στο Euro

Newsroom
silhavi

bet365

Η πρόκριση της Τσεχίας στα τελικά του Euro δεν ήταν ικανή για να αλλάξει την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάροσλαβ Σίλχαβι, καθώς μετά το τέλος του αγώνα με τη Μολδαβία ο 62χρονος ανακοίνωσε την παραίτητη του.

Τι και αν η Τσεχία κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας, εν όψει του ερχόμενου Euro. Ο Γιάροσλαβ Σίλχαβι ανακοίνωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Μολδαβία ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Τσεχίας, καθώς γνωστοποίησε την παραίτηση του.

Παρότι οι Τσέχοι κατάφεραν να προκριθούν στο Euro, ο Σίλχαβι ανακοίνωσε το τέλος του από την τεχνική ηγεσία της πατρίδας του, τονίζοντας ότι είχε πάρει την απόφαση του πριν την εξασφάλιση της παρουσίας της ομάδας του στα γήπεδα της Γερμανίας.

«Αν και είμαι χαρούμενος τώρα, είχα ήδη αποφασίσει πριν τον αγώνα ότι δε θα συνεχίσω», δήλωσε αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Μολδαβία ο Σίλχαβι, ο οποίος όπως αποκαλύπτουν τα Μέσα της χώρας, πήρε την απόφαση του λόγω της έντονης κριτικής που δέχτηκε κατά τη διάρκεια των προκριματικών.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα