Μασούρας: «Αξίζουμε μια θέση στο Euro, να κάνουμε τους Έλληνες περήφανους»

Μασούρας

bet365

O Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση επί του Καζακστάν τόνισε πως η Ελλάδα αξίζει μια θέση στην τελική φάση του Euro 2024.

O Γιώργος Μασούρας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής Ελλάδας στον θρίαμβο επί του Καζακστάν, καθώς συνόδευσε την εξαιρετική του εμφάνιση με δυο ασίστ, σε Πέλκα και Ιωαννίδη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε μετά την «πεντάρα» στη Νέα Φιλαδέλφεια, στάθηκε στην εξαιρετική κατάσταση του σέντερ φορ του Παναθηναϊκού και τόνισε πως η Ελλάδα αξίζει θέση στο Euro 2024.

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Ιωαννίδη σε αυτή την κατάσταση, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα στοιχεία το, είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Όσο περιμένατε εσείς το 4-0 στο α’ ημίχρονο, το περίμενα κι εγώ. Γνωρίζαμε ότι υπερέχουμε σε πολλά στοιχεία απλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και πάντα θα πρέπει να προσέχεις το 100%. Κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τη δική μας αμφιβολία που μπορεί να υπάρχει σε τέτοιου είδους τελικούς, κερδίσαμε γρήγορα το πέναλτι και όλα πήραν το δρόμο τους.

Με τη Γεωργία θα δώσουμε το 100% όπως κάνουμε πάντα, να είμαστε αυτοί που πρέπει εμείς, να είμαστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό μας για να κατορθώσουμε, όταν καταθέσουμε την ποιότητα μας στο χορτάρι νομίζω ότι είμαστε από τις ομάδες που αξίζει μια θέση στο Euro.

Είναι αλήθεια ότι δεν πανηγυρίσαμε πολύ στα αποδυτήρια, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, δεν μπορούμε να το πανηγυρίσουμε πολύ. Έχουμε ένα τελικό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και να κάνουμε τους εαυτούς μας και τους Έλληνες περήφανους», ανέφερε ο Μασούρας.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα