Ελλάδα - Καζακστάν: Καζάκοι οπαδοί μάζεψαν τα σκουπίδια από τις κερκίδες στην «OPAP Arena»

Νίκος Κικίδης
Καζακστάν

bet365

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από τους Καζάκους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Ελλάδα, οι οποίοι παρά τη συντριβή της εθνικής τους ομάδας συμμάζεψαν τα σκουπίδια στην «OPAP Arena».

Η Ελλάδα πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον ημιτελικό των play-off του Nations League και με το εκκωφαντικό 5-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια διέλυσε το Καζακστάν κι έκλεισε εισιτήριο για την Τιφλίδα, όπου θα δώσει μάχη κόντρα στη Γεωργία για την παρουσία της στα τελικά του Euro.

Η ονειρική βραδιά για την Εθνική μας βέβαια ήταν σκέτος εφιάλτης για τους Καζάκους οπαδούς που βρέθηκαν στην «OPAP Arena» για να στηρίξουν από κοντά την ομάδα τους, καθώς τελικά την είδαν να παραδίνεται άνευ όρων στις ορέξεις της γαλανόλευκης.

Παρά την δικαιολογημένη απογοήτευση ωστόσο, οι ταξιδιώτες οπαδοί παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού!

Συγκεκριμένα οι Καζάκοι μάζεψαν τα σκουπίδια τους και προσπάθησαν να αφήσουν στην εντέλεια την «OPAP Arena», σε μια ύψιστη χειρονομία σεβασμού προς το γήπεδο, τη χώρα μας, αλλά και προς τον ίδιο τον αθλητισμό.

@archibaaaalt

Рақмет, жігіттер ❤️‍🩹⚽️ Жеңісте де, жеңілісте де ұлттық құрамамен біргеміз 🇰🇿 Алға Қазақстаным! Поддерживать нужно до конца 💪🏻 Оставаться людьми и соблюдать порядок - тоже

♬ оригинальный звук - archibaaalt
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα