Κορκεακούνας: «Πρέπει να είμαστε γενναίοι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Ελσίνκι Τόνι Κορκεακούνας

bet365

Όλα όσα είπε ο προπονητής της Ελσίνκι στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας στη φάση των ομίλων του UEFA Conference League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της Ελσίνκι, Τόνι Κορκεακούνας, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ μια πολύ ποιοτική ομάδα, σημείωσε ότι το σύνολο του στηρίζεται στη δύναμη και τόνισε πως η Αϊντραχτ είναι το φαβορί του ομίλου.

Πιο αναλυτικά είπε:

«Προετοιμαστήκαμε καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι σκληρός, τον σεβόμαστε και έχουμε πλάνο που θα μας βοηθήσει να τον ανταγωνιστούμε. Είμαστε στο γήπεδο μας, έχουμε παίξει καλά ματς εδώ και με άλλους αντιπάλους. Θα πρέπει να είμαστε γενναίοι»

«Εδώ ο ρυθμός και η δύναμη είναι σημαντικά στοιχεία, στην Ελλάδα υπάρχει πιο πολύ ποιότητα. Εμείς θέλουμε την μπάλα αλλά δεν έχουμε πρόβλημα να τη δώσουμε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος διαθέτει μεγάλη ποιότητα, είναι καλός. Δύσκολο το παιχνίδι, αλλά έχουμε την αυτοπεποίθηση για ένα καλό αποτέλεσμα, όπως με τη Μόλντε (σ.σ.: το Ελσίνκι κέρδισε με 1-0 στα προκριματικά του Champions League».

«Όλα τα παιχνίδια θέλουμε να τα κερδίζουμε. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα εδώ και πρέπει να μπαίνουν με αυτόν τον σκοπό. Αύριο είναι πολύ σημαντικό ματς, αλλά και στο πρωτάθλημα είμαστε κοντά και το θέλουμε πολύ»

«Ναι, η Άιντραχτ είναι το φαβορί, αλλά έχουν χάσει πολλά παιχνίδια. Εμείς, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

@Photo credits: twitter.com/hjkhelsinki
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα