Αλβανικό πρωτάθλημα: «Αυτοκτονία» για την Παρτιζάνι και στο -11 από την Εγνατία

Newsroom
Παρτιζάνι

bet365

Η πρωτοπόρος Εγνατία «κόλλησε» στο 0-0 με τη Λάτσι ωστόσο η Παρτιζάνι δεν... ξετύλιξε το δώρο καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Ντιναμό Σίτι, μένοντας στο -11 από την κορυφή.

Ήττα «μαχαιριά» για την Παρτιζάνι που είχε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή και να ρίξει τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό. Παρότι η πρωτοπόρος Εγνατία κόλλησε στο 0-0 με τη μαχητική Λάτσι, η Παρτιζάνι δεν άνοιξε το δώρο που της δόθηκε καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Ντιναμό Σίτι χάνοντας κι άλλο έδαφος στη μάχη του αλβανικού πρωταθλήματος, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

«Κόλλησε» αλλά... ξέφυγε η Εγνατία

Ισορροπημένο και χωρίς πολλά ρίσκα ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στην Εγνατία και τη Λάτσι. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν επέτρεψαν στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Μάλιστα λίγο έλειψε η Λάτσι να πάρει κεφάλι στο σκορ ωστόσο το σουτ του Κιάτο βρήκε στο δοκάρι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εγνατία ανέβασε την απόδοση της και βρήκε μέτρα στο γήπεδο, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία τους όταν ο Σπαχίου κέρδισε πέναλτι στο 64ο λεπτό το οποίο ωστόσο ο ίδιος δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ. Το 0-0 δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

Έχασε την ευκαιρία η Παρτιζάνι και έμεινε στο -11

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Ντιναμό Σίτι «καταδίκασε» την Παρτιζάνι η οποία πλέον βλέπει το έργο του τίτλου να δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι γνώριζαν ότι σε περίπτωση νίκης θα έριχναν τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς. Το ξεκίνημα μάλιστα ήταν ιδανικό καθώς η Παρτιζάνι προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με τον Μπα, βάζοντας τις βάσεις για ένα μεγάλο «τρίποντο».

Η Ντιναμό Σίτι ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια και μέσα σε 30' έφερε τα πάνω-κάτω και «τελείωσε» την Παρτιζάνι. Ο Κατσόρι ισοφάρισε στο 57ο λεπτό, με τον Βίλα στο 87' να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να γράφει το τελικό 2-1, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί και καθοριστικό στην οικονομία του πρωταθλήματος στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:

Εγνατία - Λάτσι 0-0

Βλαζνία - Τεούτα 2-1

Ντιναμό Σίτι - Παρτιζάνι 2-1

Σκεντερμπέου - Κούκεσι 1-0

Τιράνα - Ερζένι 1-1

Η βαθμολογία:

Albanian league

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα