ΑΠΟΕΛ: «Δεν έχουμε την παραμικρή σχέση με την απάντηση στον Καραπαπά»

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Από τον ΑΠΟΕΛ ξεκαθαρίζουν ότι η φερόμενη απάντηση στον Κωνσταντίνο Καραπαπά, δεν έχει την παραμικρή σχέση με την ομάδα επίσημα και πως πρόκειται για υλικό που δημιουργήθηκε από fake λογαριασμούς.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, ο αντιπρόεδρος των «Ερυθρολεύκων» Κωνσταντίνος Καραπαπάς συνέκρινε τον ΑΠΟΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για την εμπειρία του Πορτογάλου τεχνικού, αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχει μεγάλη διαφορά (σ.σ. ο Αστέρας) με τον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα είναι πολυ καλύτερος από την Μπρασόφ της Β’ Εθνικής Ρουμανίας και από την Φοίνιξ της 4ης Εθνικής της Αργεντινής, που ήταν οι αντίστοιχοι προπονητές των άλλων ελληνικών ομάδων. Αυτό το λέω για τους πονηρούς».

Στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένα video με στιγμές της ομάδας της Λευκωσίας στους 8 του Champions League, με τον Γιοβάνοβιτς να είναι στον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ τονίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση μ' αυτό το video, ότι ουδέποτε ασχολήθηκαν με το θέμα και πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν ουκ ολίγοι ψεύτικοι λογαριασμοί, που δημιουργούν υλικό το οποίο όμως δεν έχει την παραμικρή σχέση με την επίσημη ομάδα.

Επίσης, όπως ενημερώθηκε το Gazzetta Cyprus «ο Κώστας Καραπαπάς σε επικοινωνία που είχε με τον ΑΠΟΕΛ έκανε σαφές αναφερόταν σ' εκείνον που ανέβασε στο video και όχι στην επίσημη ομάδα».

Ο επίσημος λογαριασμός του ΑΠΟΕΛ στο tik tok στον οποίο φαίνεται ότι δεν έχει αναρτηθεί το παραμικρό σχετικό video:

ΑΠΟΕΛ

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα