Freedom 24 Krasava FC, ΑΕΖ Ζακακίου: Οι ευχαριστίες σε Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και Λιάσο Λουκά

υψωνας
Μέσω ανάρτησης της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Freedom 24 Krasava ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος προπονητή της, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη. Το ίδιο έπραξε και η ΑΕΖ Ζακακίου για τον «διάδοχο» του Χαραλαμπίδη στον πάγκο του Ύψωνα, Λιάσο Λουκά.

Μετά το «διαζύγιο» του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη και την πρόσληψη του Λιάσου Λουκά από την ΑΕZ στο πόστο του προπονητή, η Freedom 24 Krasava ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα και ΑΕΖ Ζακακίου μέσω ανάρτησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ευχαρίστησαν τους προπονητές τους για την προσφορά τους στους συλλόγους τους αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Freedom 24 Krasava ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα:

«Εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη. @charalambidesc

Ο πρόεδρος του συλλόγου Evgeny Savin @sava9 , καθώς και οι παίκτες της ομάδας ευχαριστούν τον Κωνσταντίνο και όλο το προπονητικό επιτελείο για τη δουλειά που έγινε και το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε.

Χωρίζουμε με θετικό πρόσημο και ευχόμαστε στον προπονητή καλή επιτυχία όσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο».

Η ανάρτηση της ΑΕΖ για τις ευχαριστίες στον Λιάσο Λουκά:

«Η ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λιάσο Λουκά.

Ευχαριστούμε τον Λιάσο Λουκά για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Στην ομάδα μας θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση για όσα πετύχαμε μαζί τα δύο αυτά χρόνια».

@Photo credits: SportImages.com.cy
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα