Εθνική Γυναικών Κύπρου: Σε ρυθμούς Λευκορωσίας για την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2025

Εθνική Γυναικών Κύπρου: Σε ρυθμούς Λευκορωσίας για την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2025

Newsroom
κυπρος εθνικη γυναικων 4/4
Η εθνική ομάδα γυναικών Κύπρου ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει Λευκορωσίας, για τα προκριματικά του UEFA Women's EURO 2025, που ξεκινούν την Παρασκευή (5/4).

Σε ρυθμούς Λευκορωσίας έχει εισέλθει η Εθνική ομάδα Γυναικών, λίγο πριν την πρεμιέρα στα προκριματικά του UEFA Women's EURO 2025.

Η Κύπρος θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της αύριο, Παρασκευή 5 Απριλίου, με αντίπαλο τη Λευκορωσία και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 17:00, θα μεταδοθεί αποκλειστικά στα κανάλια της Cablenet και συγκεκριμένα στο κανάλι Cablenet Sports 1.

Η προετοιμασία ενόψει του ματς ολοκληρώνεται σήμερα (4/4) με προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Παρασκευής.

Μετά την αναμέτρηση με τη Λευκορωσία, θα ακολουθήσει εκτός έδρας αποστολή και παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Λιθουανίας την Τρίτη 9 Απριλίου.

Η Κύπρος συμμετέχει στον πρώτο όμιλο της προκριματικής φάσης, στην 3η κατηγορία και οι αγώνες στο συγκεκριμένο γκρουπ θα ολοκληρωθούν στις 16 Ιουλίου 2024.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα