Η ΑΕΖ να δείξει ότι μπορεί και η ΑΕΛ για το «καρέ»

Σάββας Νεοκλέους
ΑΕΖ ΑΕΛ
Με την αναμέτρηση ΑΕΖ Ζακακίου-ΑΕΛ Λεμεσού ολοκληρώνεται σήμερα (8/4) στις 19:00 στο «Αμμόχωστος» η 8η αγωνιστική της β΄ φάσης για τον β΄ όμιλο του πρωταθλήματος Cyta.

Η ΑΕΖ καλείται να δείξει ότι δεν έχει σηκώσει λευκή πετσέτα και θα παλεύει κάθε παιχνίδι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος για να αποχαιρετήσει τα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας με το κεφάλι ψηλά. Η ομάδα του Ζακακίου είναι στην τελευταία θέση με 17 βαθμούς και έχει μία απόσταση 15 βαθμών από την 5η θέση του ομίλου που εξασφαλίζει την παραμονή στην Α΄ κατηγορία, όπου είναι αυτή τη στιγμή η Καρμιώτισσα με 32 βαθμούς.

Αν και σε αυτή την αγωνιστική μπήκαμε στον β΄ γύρο της β΄ φάσης στον β΄ όμιλο, όπου υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια, εντούτοις, το έχουν συνειδητοποιήσει στην ΑΕΖ ότι δεν υπάρχουν τέτοιες πιθανότητες για να παραμείνει στην κατηγορία.

Από την άλλη, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής στον β΄ όμιλο έχουν φέρει την ΑΕΛ να πέφτει από τη 2η στην 4η θέση και να επιβάλλεται να κάνει το 4 στα 4 επί της ΑΕΖ (η ΑΕΛ την κέρδισε την ΑΕΖ και τις τρεις φορές που βρέθηκαν αντίπαλοι στο φετινό πρωτάθλημα). Κερδίζοντας το βράδυ η ΑΕΛ θα επιστρέψει στη 2η θέση του β΄ ομίλου με 44 βαθμούς, πιάνοντας εκ νέου τη Νέα Σαλαμίνα και να είναι στους πλην 8 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα