ΑΕΖ - ΑΕΛ 1-5: Δεν έδειξε έλεος η ομάδα της Λεμεσού (vid)

Νίκος Καρτσάκης
Σε ένα ματς, ουσιαστικά χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, η ΑΕΛ επικράτησε εύκολα της ΑΕΖ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της β φάσης του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος CYTA.

Η ΑΕΛ δεν αντιμετωπίσε προβλήματα στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» και επιβλήθηκε εύκολα της σχεδόν υποβιβασμένης ΑΕΖ με 5-1.

Ανοιχτό ματς και τρια γκολ από τους φιλοξενούμενους


Στο πρώτο μέρος, οι δυο ομάδες έπαιζαν ανοιχτά χωρίς περιορισμούς στο τακτικό κομμάτι. Στο 20’ η ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη άνοιξε το σκορ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μορέιρα, ασίστ του Μεντόγεβιτς και τελείωμα από τον Μακρή. Δυο λεπτά μετά, η ΑΕΖ σκόραρε με τον Κλε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά από παρέμβαση του VAR. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 29’, όταν μετά από μπαλιά του Μεντόσα από δεξιά, ο Μορέιρα κατέβασε στην περιοχή και γύρισε στον Μίντσεφ, ο οποίος εύκολα έκανε το 0-2. Στο 33’ η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι, μετά από μαρκάρισμα του Χρίστου στον Μεντόσα, ο οποίος έκανε το 0-3.

Παιχνίδι τυπικής διαδικασίας, πεντάρα η ΑΕΛ


Στο δεύτερο η ΑΕΖ δοκίμασε να απειλήσει με μακρινά σουτ, τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο. Στο 62’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με την κεφαλιά του Ρόχα και το μπλοκάρισμα του Ολιβέιρα. Τελικά,η ομάδα της Λεμεσού πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 67 με τον Μίντσεφ, μετά από πάσα του Κάνο. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 στο 82 μετά από μαρκάρισμα του Σαρφό στο Χριστοδούλου, ενώ πέτυχαν το γκολ της τιμής με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρίστου. Το τελικό 5-1 γράφτηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του νεαρού Χριστοδούλου από κοντά.


Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

ΑΕΖ (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Μιλοσάβλεβιτς, Παστελλής (72′ Χαραλάμπους), Ε. Αντωνίου, Χριστοφή (60′ Σαρφό), Χρίστου, Σάμπο, Ρότσα-Σάντος (72′ Ιωσηφίδης), Σλόγκαρ, Χατζηβασίλης (60′ Ρουίζ), Κλε (60′ Σιφναίος), Ντιγκινί.

ΑΕΛ (Αλέξης Γαρπόζης): Ολιβέιρα, Συλβέστρος, Φραντζής, Μεντόγεβιτς, Νεοφύτου (65′ Νεοφύτου), Σέρνιτς, Παπαφώτης (53′ Μαρς), Μεντόσα (65′ Θεμιστοκλέους), Μορέιρα (75′ Χριστοδούλου), Μακρής, Μίντσεφ (75′ Κολιάς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα