Χαραλάμπους: «Δείξαμε από την αρχή του πρωταθλήματος ότι η ομάδα επάξια μένει κατηγορία»

Χαραλάμπους: «Δείξαμε από την αρχή του πρωταθλήματος ότι η ομάδα επάξια μένει κατηγορία»

Newsroom
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Ικανοποιημένος και περήφανος για τη νίκη - μισή παραμονή της Καρμιώτισσας επί της Δόξας Κατωκοπιάς (2-1, 13/4), ήταν ο Μάριος Χαραλάμπους μετά το τέλος του ματς.

Με γκολ του Τσουκαλά στο 88ο λεπτό του ματς, η Καρμιώτισσα επικράτησε 2-1 της Δόξας Κατωκοπιάς στο κρίσιμο ματς της 9ης αγωνιστικής των Playout του πρωταθλήματος Cyta και ουσιαστικά με το +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι με το 1,5 κοντά στην παραμονή.

Μετά το πέρας του αγώνα, ο Μάριος Χαραλάμπους ήταν άκρως χαρούμενος, λέγοντας πως η ομάδα έδειξε από την αρχή της σεζόν ότι επάξια μένει στη «μεγάλη κατηγορία».

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Συγχαρητήρια σε όλο το οικοδόμημα της Καρμιώτισσας. Είναι μεγάλο το επίτευγμα που έχει κατορθώσει αυτή η ομάδα να μείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α’ κατηγορία. Δείξαμε πιστεύω από την αρχή του πρωταθλήματος ότι επάξια μένει η ομάδα στην κατηγορία.

Η νίκη μας σήμερα πιστεύω μας έχει κλειδώσει την παραμονή αν και υπάρχουν ακόμη πέντε παιχνίδια. Η διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες μας κάνει να είμαστε πιο άνετοι και σίγουροι. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια από την αρχή της σεζόν. Μπορεί να σήμερα να μην ήμασταν εντυπωσιακοί σε εμφάνιση όμως μετρά το αποτέλεσμα, η ουσία και η ψυχή. Χαίρομαι πολύ που είμαι προπονητής αυτών των παιδιών!»

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα